fygfy napisał(a):Co do beemki to napewno jest cala w ocynku wiec nie powinna rdzewiec
Kurde, dlaczego ja dopiero teraz o tym słyszę
Zawsze myślałem że BMW nie ma ocynkowanych blach
fygfy napisał(a):Poza tym nasz narod silnie trzyma sie stereotypow i BMW nie ma u nas dobrych opini
ja te narodowe opinie naprawdę mam gdzieś, osobiście nie mam nic z dresa, kiedyś nawet miałem długie włosy a BMW mimo wszystko dobrze mi się kojarzy bo patrzę na samochód a nie na jakieś farmazońskie filozofie
Ale pewnie opinie o jakich mówisz to dotyczą tych starszych BMW z lat 90 tych, te pewnie znaleźć w normalnym stanie to cud , np e39 da się ale trzeba uważać
fygfy napisał(a):A wnetrze jest bardzo podobne do e 39 jak najbardziej wszystko ladnie spasowane i na miejscu bez zbednych dupereli.
Kiedyś znajomy właśnie zastanawiał się między bmw e39/46 a Volvo s60 i na podstawie jakości wnętrza e46 podobnież wypadało tu najgorzej, a najlepiej e39, ja siedziałem i w e46 i e39 i widziałem e46 zadbane, może to kwestia właśnie bardziej zadbania, natomiast Volvo przeraziło mnie tym że cały samochód świetnie wykonany a z przodu taki główny panel plastikowy jest po prostu rażący jakością / coś jak w tanim oplu - nie mogłem tego zrozumieć, to samo w tych Audi a4/a6 a nawet a8 plastikowa tandeta.
Więc sprawa wygląda tak, Audi odpada,
Co do Octavi to zasugerowałem się też tym że eksploatacja i serwisowanie tanie, ale jak ludzie podają to w serwisach Skody jest taniej co nie znaczy ze jest tanio
Więc Octavia może, ale niekoniecznie
Teraz myślę jeszcze o BMW e46 i Lexusie IS 200