Audi A4 B6 vs Skoda Superb vs Skoda Octavia 2 Który wybrac

09 Sty 2012, 23:16

witam mam dylemat poniewaz chce kupic jeden z tych samochodów Audi A4 B6 , Skoda Superb lub Skoda Octavia 2 pieniądze jakie mam do wydania to kolo 25tys zł który z nich najlepiej by bylo kupic interesuja mnie tylko te 3 chyba ze macie jakies inne propozycje to prosze pisac za kazda odpowiedz dziekuje ;)
denisr7
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

09 Sty 2012, 23:19

Ja osobiście wybrał bym Audi - Powód? Niemiecka, niezawodna i wszystkim bardzo dobrze znana technologia. Rynek części zamiennych, również jest bogaty :)
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

09 Sty 2012, 23:39

akurat niemiecka technologia tyczy się całej trójki ;)

osobiście też wybrałbym Audi ale z tego powodu, że Skody najzwyczajniej mi się nie podobają ale będe szczery, że te auta są solidne i będą tańsze w użytkowaniu od Audi
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

10 Sty 2012, 07:20

Moich rodziców znajomy miał Octavie II pożyczoną od szefa ( rumuna ). Skoda od 2007r miała najechane coś koło 140 -150 tysięcy i super sie sprawdzała. Ja brałbym chyba skode, no chyba żę ci sie nie podoba bo nie każdemu wpadają skody w oko.
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1991

10 Sty 2012, 08:58

ja jakbym mial wybierac to wzial bym octavie II , superb wydaje mi sie troche za duzy i jakos mi sie nie podoba, audi widze na kazdym kroku jezdzac po miescie a octawia jest ladna i nawet nawet mi sie podoba, silniki i wnetrze to jest praktycznie to samo wiec decyzja nalezy do Ciebie , budzet masz ograniczony wiec wzial bym na Twoim miejscu to co bedzie w najlepszym stanie
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

10 Sty 2012, 11:30

superb do 25 kafli to wsumie passat jest ,,, jest większy w środku od reszty

najtansza opcja = najlepsza ?? bierz skode octavie
x50sr
Początkujący

Miejscowość: małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Tuning Show 2009 - Kraków / relacja
    Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...

10 Sty 2012, 17:25

komfort najlepszy w suberbie,wykonanie w audi,a octavia jest najmłodsza,i tez bardzo fajna ;)
W moich żyłach etylina,zamiast serca turbina :D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Za górami za lasami ;)