witam mam dylemat poniewaz chce kupic jeden z tych samochodów Audi A4 B6 , Skoda Superb lub Skoda Octavia 2 pieniądze jakie mam do wydania to kolo 25tys zł który z nich najlepiej by bylo kupic interesuja mnie tylko te 3 chyba ze macie jakies inne propozycje to prosze pisac za kazda odpowiedz dziekuje
akurat niemiecka technologia tyczy się całej trójki
osobiście też wybrałbym Audi ale z tego powodu, że Skody najzwyczajniej mi się nie podobają ale będe szczery, że te auta są solidne i będą tańsze w użytkowaniu od Audi
Moich rodziców znajomy miał Octavie II pożyczoną od szefa ( rumuna ). Skoda od 2007r miała najechane coś koło 140 -150 tysięcy i super sie sprawdzała. Ja brałbym chyba skode, no chyba żę ci sie nie podoba bo nie każdemu wpadają skody w oko.
ja jakbym mial wybierac to wzial bym octavie II , superb wydaje mi sie troche za duzy i jakos mi sie nie podoba, audi widze na kazdym kroku jezdzac po miescie a octawia jest ladna i nawet nawet mi sie podoba, silniki i wnetrze to jest praktycznie to samo wiec decyzja nalezy do Ciebie , budzet masz ograniczony wiec wzial bym na Twoim miejscu to co bedzie w najlepszym stanie
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Tuning Show 2009 - Kraków / relacja Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.