Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):Stała gadka naprawiaczy a nie mechaników![]()
szybki napisał(a): Tia, tym bardziej że do roczników 2005r te auta są proste jak cepy...
szybki napisał(a):
Tia wiem ostatnio byłem w salonie wieśwagena bo tu jeden forumowicz tak bardzo przeraził się drogości aso Lexa no i serwis passka czyli nie ałdi wychodził przy 100tyś.km. taniej o całe 1k (tysiąc złotych)
szybki napisał(a):A wiesz jak wygląda mina właściciela ałdi a8 tdi 4,2 gdy po 100tyś.km. dostaje rachunek za naprawę+ serwis 26k...???
touaregszybki napisał(a):A wiesz jak trudno się przewozi zepsutego twaroga tdi V10 z serwisu do serwisu bo nikt nie potrafi sobie z nim poradzić w aso przez 4ery miesiace???
szybki napisał(a):A wiesz jak np: gra nagłośnienie w a8 które kosztuje więcej niż nowe małe auto??
Jeżeli nie wiesz to sprawdź i porównaj do innych aut...
szybki napisał(a):Chcesz posłuchać prawdy o wieśwagenowej ściemie to postaw flaszkę mechanikowi z aso a dowiesz się fajnych ciekawostek o ekskluzywności tych aut.
szybki napisał(a):I to nie jest moja opinia bo nawet jak byłem w ASO i udałem klienta troche bardziej świadomego niż miłośnik 1,9 tdi z golfa3to się okazało że nie ma co sprzedawca zaproponować. Bo diesel trzeba uważać na to i na tamto a benzyna lepiej uważać na spalanie i kilka jak to określił "mankamentów".
szybki napisał(a):Ostatnio kupowałem (Zerkopol) przednie amory do mojego upalacza JDMowego który uchodzi za mega drogie auto w serwisie i spotkałem Pana od super taniego i dostępnego ałdi no i patrz moje amory po personalizacji były tańsze 30% od ałdiowych i co ciekawe ja wymieniałem ze względu na zmianę przeznaczenia auta a Pan od ałdi bo się wylały podczas próby zręcznościowej... no ale fakt ten Pan miał od ręki a ja czekałem kilka dni
Krzychu napisał(a):A to podobno VAG to wzór trwałości i taniościAle szkoda że to tylko sucha teoria nie mająca pokrycia w praktyce. Co prawda poczekałeś kilka dni ale kupiłeś taniej a do tego niektóre części do Lexusa są dostępne łatwo ale są nowe a do VW czy innego VAG-a kupisz też często na szrocie w dobrym stanie za grosze.
dzida napisał(a):(...) której w latach 90tych próbowało już Mitsubishi, przejechało się na tym i wycofali się z niej na jakiś czas.
kkamykk napisał(a):Na rynku wtórym te auta również nie tracą tak szybko wartości, bo nawet po 10 latach użytkowania, technologie użyte w tym (jak to forumowicze na tym forum przywykli pisać:) "wieśwagenie" będą nowsze niż w Lexusie.
kkamykk napisał(a):Wycofali się, bo nie potrafili tego dopracować. Niemcy są zawzięci i będą tak długo próbować, aż dojdą do perfekcji.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI