Audi a4 b7

17 Paź 2010, 15:18

hej potrzebuję pomocy w wyborze gdzie mam kupić audi a4 b7( modele różne wszystkie mnie interesują od 1.9 tdi do 2.0 w benzynie itd.) Mam możliwość do kupienia w Anglii tam mniej więcej 25 tys. i przeróbka w serwisie 20 tys. ( oczywiście w serwis Antoninek Poznań) przywózka za darmo ( nie wiem co jeszcze dojdzie) w Niemczech też darmową przywózka ale nie wiem jakie ceny na pewno droższe i w Polsce Która możliwość najlepsza jeśli ktoś by dokładnie wybrał na allegro czy auto mobile itd. propozycje ( wiem że proszę o wiele ale może ktoś pomoże) bo jestem w tym kompletnym laikiem Z góry dzięki
OR
Remek55
Nowicjusz

Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Passat B5

17 Paź 2010, 15:51

chyba najlepiej Niemcy ,tanio nie będzie a jak możliwość darmowego przywozu to rozumiem że ktoś jest tam gdzieś kto się zna na autach ,więc może warto posłuchać jego
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

18 Paź 2010, 09:50

a może mi ktoś przesłać linki z niemieckich stron żeby zobaczyć ile co mniej więcej kosztuje i jakie tam są dobre np. taka wersja wnętrza czy czegoś innego nie wiem nie znam się
OR
Remek55
Nowicjusz

18 Paź 2010, 09:54

zdjecia i opisy aut trochę pomagają ,finalnie i tak trzeba jechac oglądać ale jak się nie znasz na autach to nie próbuj nawet się zabierać za ten temat bo kupić możesz sobie kłopot a nie auto.
czeslaw555
Zaawansowany

18 Paź 2010, 22:10

ok dzięki jeszcze jedno pytanie dało by się kupić to autko do 50k powiedzmy 05r. i silnik 2.0 tdi ale nie w Anglii?
OR
Remek55
Nowicjusz

19 Paź 2010, 05:20

jest to możliwe jeżeli przeznaczasz 50k na zakup samego auta ,ale poczytaj o tych silnikach na forum np.audi a4 lub innych ,to są dosyć awaryjne silniki i jak na takiego trafisz (duża szansa) to koszty napraw są duże.
czeslaw555
Zaawansowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    BMW 1 Coupe oraz BMW 1 Convertible Limited Edition Lifestyle
    Nowy pakiet wyposażeniowy Limited Edition Lifestyle świeci jeszcze jaśniejszym światłem dzięki walorom estetycznym BMW 1 Coupe i BMW 1 Convertible. Wchodzące w skład pakietu ekskluzywne dodatki wysokiej jakości zostały szczególnie ...

19 Paź 2010, 07:14

Tak,najpierw właśnie trzeba dobrze poczytać,podowiadywać się,Święta Racja,bywają dobre auta oraz kaszany ,pod tym samym znaczkiem,a naprawy Wysokie,jak wysokie ich koszty?! :grin: Remek, silnik 2.0tdi sobie odpuść,jestem już drugą osobą,która ciebie przestrzega przed tym.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

20 Paź 2010, 19:00

czysta głupota przywozić anglika i przerabiać, nie lepiej kupić normalne auto? kombinujesz jak koń pod górkę i tak niewiele zyskasz a i pewnie stracisz.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

21 Paź 2010, 08:37

Tak ,to nie ma najmniejszego sensu :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)