![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Patryk399 napisał(a):zastanawiam się nad zakupem audi a4 b9 2020 rok, 2.0 tfsi. Mam do kupienia w dobrej cenie, ale z przebiegiem 190k. Olej był zmieniany co 30k. Czy te silniki są w miarę spoko, czy raczej trzeba się tym przejmować? Druga sprawa to skrzynia. Olej był zmieniany już 3 razy co 60k. Jak tutaj z trwałością? Gdzieś czytałem, że po 200k zazwyczaj coś pada, czy ktoś ma jakieś doświadczenia po takim przebiegu? Z góry dzięki
Patryk399 napisał(a):A druga kwestia, znacie jakąś firme, która mogłaby dokładnie sprawdzić ten samochód? Najlepiej z mazowieckiego. Jest sporo takich, które proponują sprawdzenie przed zakupem za jakieś 500 zł. Myślicie, że oni mogą mi dokładnie sprawdzić szczególnie stan silnika i skrzyni?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI