Jakiś miesiąc temu kupiłem sobie Audi A4 1.9 TDI, 90PS, 96r.
Na początku wszystko wydawało mi się ok ale kilka dni temu mój brat również kupił taki sam model tylko że 97r.
Na zdjęciach widać wiązkę złączek kabli:
Mam problem ponieważ nie ma ich w moim zamochodzie. Jest tylko sam ten "wieszak" pod kable.
Chciałbym dowiedzieć się od czego te kable są ponieważ nic w książkach niemogę znaleźć.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
25 lat SKODY Favorit SKODA Favorit, jeden z najważniejszych samochodów w historii marki, w tym roku obchodzi swoje ćwierćwiecze. Model ten zadebiutował podczas 29. Międzynarodowych Targów Przemysłowych w Brnie w 1987 roku. Pierwszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.