Audi a4 czy warto?

18 Kwi 2015, 10:23

[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Witam, mam pytanie czy te autka są warte uwagi? Cenę pewnie da się trochę zbić. Z góry dziękuję za opinie.
gural27
Nowicjusz

Zdjęcia: 5
Auto: nie mam

18 Kwi 2015, 10:41

gural27 napisał(a):http://olx.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-CI ... b70408cc38
[link do oferty na Olx wygasł] ... c84e74ef3f
Witam, mam pytanie czy te autka są warte uwagi? Cenę pewnie da się trochę zbić. Z góry dziękuję za opinie.

Dwa trupy w kategorii idź i nie wracaj...

Tylko nie pisz o legendarnej trwałości 1,9 tdi bo w przypadku takich złomów liczy się ekonomia tu i teraz a nie legenda bo kiedyś ktoś i coś.

Po zrobieniu 30tys.km. będziesz w plecy trzykrotną wartość tego zakupu.
Pomysl sobie w ten sposób :

Masz 4k to idź do banku weź pożyczkę 2,5k. która dostaniesz od ręki. Kup sobie normalne auto np: corolle e11 która spali tyle samo co ten syf i nie będzie się psuła.
Zaoszczędzone pieniądze na naprawach przeznacz na raty albo wycieczkę do kina.
A zaoszczędzony czas i nerwy możesz wykorzystać np: na roznoszenie ulotek płacą 8zł. za godzinę.
I w ten sposób nie dość że zaoszczędzisz pieniążki na nie kupowaniu złomów to jeszcze zarobisz :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

20 Kwi 2015, 22:26

warte uwagi są ;p tylko musisz ocenić ich stan techniczny
Fracek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 03 1985
Auto: Audi a3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Koniec z oszustwami podczas sprzedaży samochodów
    Każdy przed zakupem auta będzie mógł sprawdzić jego historię, m.in. daty rejestracji oraz informację o tym, czy nie jest kradzione - przewiduje projekt noweli Prawa o ruchu drogowym, którym we wtorek ma zająć się rząd. Przyjęty ...