Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
maciejmacku napisał(a):3. Honda Accord (klasa sama w sobie, ale czytałem, że nie toleruje gazu)
fabafcb10 napisał(a):Nie jestem żadnym handlarzem sam kupiłem od handlarza
dzida napisał(a):Rozumiem, że typ Audi się pojawił, bo po prostu nie masz pojęcia o samochodach i to taka pierwsza myśl.
na 100% na kopaniu piłki tle zarabiają chyba w starej walucieLovato34 napisał(a):ktoś kto zarabia 2 mld euro
Mazda i Opel w gazie będą ok. W Vectrze można pokusić się o znalezienie silnika 2.0t, bo jest naprawdę udany.A jak z Mazdą 6 i Vectrą C? Tolerują gaz?
W ogóle lepiej kupić z LPG czy samemu założyć?
Lovato34 napisał(a):i takie pytanie do kolegi Dzidy skoro Lexus czy jakieś Kie, Ople, Hondy, Huyandaje takie cudowne a w Audi płaci się za znaczek..to dlaczego 99% sportowców, piłkarzy szczególnie inwestuje w grupę VW, szczególnie w Audi? np R8, Rs7, Q7 itd?
Skoro to taka marka dla Januszy??
Lovato34 napisał(a):I znowu popis złotych myśli w wykonaniu kolegi, który majac 15 letniego Lexusa jest super znawcą...a co Lexus to jakiś super samochód? taaa na pewno..
Lovato34 napisał(a):I rzeczywiście za Lexusa nie płaci się za znaczek..kosztuje malutko..
Lovato34 napisał(a):Żeby jechał 2.0 R6 przy 155 KM trzeba wysoko kręcić, pali jak smok, osiągi mizerne, jedynie dźwięk fajny..
Lovato34 napisał(a):1.8t - duże możliwości rozwoju i zwiększenia mocy
Lovato34 napisał(a):a w Audi płaci się za znaczek..to dlaczego 99% sportowców, piłkarzy szczególnie inwestuje w grupę VW, szczególnie w Audi? np R8, Rs7, Q7 itd?
szybki napisał(a):A ja za 25k wolałbym takie cuś przy czym ałdi a4 nawet nie stało...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ydihz.html
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI