Audi a4 VS vw passat b5 VS mercedes klasa c w202

09 Lip 2009, 10:07

Adix zobacz na moje posty odnośne Mercedesów następców W202,W140 ,W210 do roku 2007,to najgorsze samochody na świecie,Kiee były lepsze,elektronika i rdza,oczywiście że Paski i Audi z tych lat były lepsze ale?!Pracownik niemieckiego ADAC powiedział w wywiadzie,jestem Niemcem przykro mi ale najbardziej awaryjne teraz są Mercedesy,BMW oraz VW-ageny ,najbardziej chwalił Japońskie samochody.Ja nie twierdzę ,że AUDI 80 to złe samochody ,konstrukcyjnie tylko z Mercedesem nie mają szans,niestety to zupełnie inne konstrukcje,wnętrze jest za to dużo lepsze jakościowo w AUDI.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...
    Wodór receptą na zmiany klimatu
    Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...