Audi A4 Wahacze

08 Wrz 2007, 00:40

pomocy wahacze padają, nie wiem jakie kupić, czy te tańsze to wyrzucenie kaski w błoto czy pozostawienie jej w kieszeni? proszę o poradę mile widziane firmy wahaczy:) dz:
miro
Nowicjusz

02 Lis 2017, 10:20

Świetnie mi się jeździ odkąd wstawiłem wahacze MS, zdecydowanie pewniej czuję się za kółkiem nawet w gorszą pogodę.
karollinetty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1989
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna

02 Lis 2017, 12:42

karollinetty napisał(a):Świetnie mi się jeździ odkąd wstawiłem wahacze MS, zdecydowanie pewniej czuję się za kółkiem nawet w gorszą pogodę.
przestań siać taką reklamę. MS to zwykły tani syf. Założysz takie zawieszenie i nie wiem czy zrobisz na tym 10 tyś. wahacze lecą do śmieci i spora kasa razem z nimi.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

02 Lis 2017, 15:35

Swoją drogą, trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby odkopać 10-cio letni temat dla reklamy tego chłamu :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

02 Lis 2017, 17:29

Też to widziałem że gruby odkop ale musiałem to wyprostować żeby przypadkiem mało doświadczeni wyszukiwacze opini nie naczytali się bredni
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

15 Gru 2017, 13:21

Jeżdżę na Master Sport już drugi rok i nie narzekam. Bardzo dobrze się Vectra prowadzi, a jakby nie patrzeć ekskluzywnych dróg to w Polsce ciągle nie mamy, choć i tak idzie ku lepszemu. Na stronie http://master-sport.de są opisane zestawy które robią, jest tego sporo, można do większości modeli sobie komplet dobrać.
kubakarski90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 02 1982
Auto: Audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy miejskie we Włoszech wdrożone przez Kapsch
    Firma Kapsch TrafficCom, specjalizująca się w innowacyjnych rozwiązaniach z zakresu telematyki transportu, wygrała kolejne trzy przetargi na przygotowanie oraz wdrożenie inteligentnych systemów zarządzania ruchem miejskim ...
    Gdy policjant kieruje ruchem
    Widok policjanta kierującego ruchem jest tak rzadki, że wielu kierowców nie potrafi poprawnie zinterpretować pokazywanych poleceń. Ważne, aby pamiętać, że sygnały dawane przez osobę kierującą ruchem są ważniejsze niż ...