Witam poszukuje auta i zastanawiam się nad Audi a4b6 1.8t najlepiej w lpg mój budżet to 15 tysięcy i napotkałem okazję gdyż mój kolega którego dobrze znam sprzedaje honde civica VII Typ R 2.0 lpg za 17tysi (budżet 15 ale jakoś temat jest to ogarnięcia) jest to przedlift auto sprawdzone instalacja gazowa z wyższej półki za 4,5 tysiąca którą ma 5lat i zastanawiam się co robić dokładnie to sam nie wiem czego chce auta nie potrzebuje na już szukam i czekam na okazje bo bardzo mi się podobają a4b6 leony 1 audi a3 astry h co byście wybrali mając budżet 15tysi na auto ?
A4 B6 z tym silnikiem to trudny temat w tym budżecie. Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś takiego (polecam tego sprzedawcę tak swoją drogą): [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
łysy napisał(a):Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś takiego (polecam tego sprzedawcę tak swoją drogą): [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... z6tNZ.html
Astre będziesz miał najtańsza w utrzymaniu w dodatku ze starym sprawdzonym silnikiem. Na plus odpada problem z zawieszeniem jak w przypadku Audi i sprzedawca spoko.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Silnik 1UR-FSE Turbodoładowaniem nie dysponuje natomiast 4,6-litrowy silnik 1UR-FSE. Tę jednostkę Lexus również montował pod maską swoich największych i najbardziej komfortowych limuzyn. W latach 2006-2017 motor był dostępny w modelu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.