Audi A5 - za ile można kupić ten model w dobrym stanie?

14 Paź 2013, 15:58

Witam, jestem wielkim fanem marki Audi, lecz gdy na ulicy zobaczyłem model A5, to tylko się pogłębiło moje uczucie do tej marki. Postanowiłem ,że sobie sprawie takie auto lecz za odpowiednią cenę. Szukałem tego auta na otomoto do ceny 60000 tys, lecz znajdują się tam same uszkodzone pojazdy. Powiedzcie mi, czy w Polsce da się kupić ten model w takim przedziale cenowym, czy trzeba się wybrać do Niemiec? Czy w ogóle dam rade kupić za takie pieniądze w dobrym stanie? Z góry dziękuje :)

PS
Znalazłem takie auto na niemieckiej stronie. Jak sądzicie, czy jest warte tych pieniędzy?
[link do mobile.de wygasł]
mateuszb95
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 07 1995
Auto: Nie mam

14 Paź 2013, 22:30

Audi A5 to stosunkowo młody model i dlatego ceny są znaczne. To czy auto jest warte tych pieniędzy to kwestia gustu, fakt auto fajnie wygląda, ale za takie same pieniądze można mieć A6 z lepszym wyposażeniem i praktycznie to tylko wygląd zewnętrzny będzie je mocno różnił :)

Jeżeli masz przeznaczone 60tyś.(mało) to ja bym się w A5 nie pchał, bo będzie po przejściach albo z bardzo ubogim wyposażeniem.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p
    Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...