Witam ! Mam problem odnośnie szyb. Zacznę od początku jak to było przed usterką
![Kwaśna mina :/]()
Otoż szyby działały mi cały czas ale miałem problem z akumulatorem który się rozładowywał jak auto nie było używane przez 3 dni. Doszedłem że to przez nie gasnące się oświetlenie na panelu przycisków do ich opuszczania. Znalazłem pod maską przekaźnik który za to odpowiada jego nr to 443 937 105 A
wyciągając go oświetlenie gasło ale i szyby już nie działały. Pomyślałem sobie że przez zime niech tak zostanie to nie bede miał problemu z akumulatorem i tak też zrobiłem. Jak zrobiło się ciepło włożyłem ten przekaźnik szyby już nie działały jak i ich podświetlenie. Po jakimś czasie same zaczeły działać otworzyłem je było ciepło i tak jeździłem kiedy chciałem je zamknąć patrze że znów nie działają. Miałem 2 dni otwarte szyby zaglądałem co jakiś czas może zaczną działać na 3 dnień dopiero udało mi się je zamknąć i mam tak do tej pory że działają jak sobie chcą i kiedy chcą. Szukałem po kabelkach od tego przekaźnika może coś nie łączy kupiłem nawet drugi przekaźnik ale nic to nie dało. Proszę o pomoc i jakieś porady z góry dziękuję
![OK :ok:]()