Audi A6 C4 Przewody hamulcowe

25 Lis 2009, 20:21

Witam, mam pytanko, jak powinny iść przewody z pompy hamulcowej? Bezpośrednio do pompy ABS? Bo u mnie jest tak , ze z jednej sekcji przewód idzie do pompy ABS, a z drugiej sekcji idzie gdzieś w okolice tej czarnej puszki ze złączem diagnostycznym i przekaźnikami, dokładnie przechodzi przez nią i idzie gdzieś dalej pod spód, a stamtąd wraca kolejny przewód już do pompy ABS. Chyba mam coś kombinowane nie?
sik
Nowicjusz

Miejscowość: podlasie
  • 25 Lis 2009, 21:34

Sprawdź czy to pasuje

Audi A6 C4 Przewody hamulcowe
    Free Image Hosting by ImageBam.com
    andrzej_124
    Stały forumowicz

25 Lis 2009, 21:41

No według tego to z każdej sekcji idzie przewód bezpośrednio do pompy ABS, hmm to co ja mam tam namotane. Domyślacie się może ku czemu u mnie jest tak zrobione.
    sik
    Nowicjusz

Miejscowość: podlasie
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3
      Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...
      Wady i zalety opon całorocznych / wielosezonowych
      Widzę, że trend kupowania opon tego typu utrzymuje się i z roku na rok coraz więcej kierowców decyduje się na takie opony. Postanowiłem dodać taki temat w którym każdy może napisać własne zdanie odnośnie wyboru ...