Mam problem z odpaleniem zimnego samochodu, odpala tak jak by nierówno " kulawo " byłem u mechanika stwierdził że świece żarowe są dobre. P roszę o jakoś podpowiedź
ale ja byłem u elektryka i on każdą świece wykręcał i oddzielnie sprawdzał przy mnie i mówił że świece na sto procent są dobre więc coś innego dolega jemu
Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...
Opel ADAM na ścianie budynku przy stacji Metro Politechnika Opel ADAM najbardziej spersonalizowany, szykowny miejski samochód pojawił się na ścianie budynku przy stacji Metro Politechnika w Warszawie. Ekspozycję murala można będzie oglądać do 31 maja 2013. Najnowszy i najmniejszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.