Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Fiat 500 z silnikiem z Lambo też był pytanie tylko po co robić taką rzeźbę, po której auto będzie warte tyle, ile waży. Jak włożysz to poprawione 2.5 TDI unikniesz w.w rzeźbienia, a i w razie "W" sprzedasz za w miarę normalny pieniądz.Pionek napisał(a):A ja bym szukał najstarszego 1,8 turbo, które też gościły w A6.
Taki silnik za ok 2 tys zł znajdziesz, przełożysz + elektronika itd..
Nie takie rzeczy robią, skoro w trabancie może istnieć 1,8T albo we Fiacie 125p i to jeździ albo w motorówce TFSI z Audi RS6 lub Cordoba z lat 90 z DSG Z silnikiem 3,6 fsi no to o czym tu mówić
Nie wiem czy warto się pchać w 2,5 TDI no chyba że jakiś zdrowy, dobry ale z kolei TDI ma duże przebiegi te auta w garażu nie stały.
mike napisał(a):Fiat 500 z silnikiem z Lambo też był pytanie tylko po co robić taką rzeźbę, po której auto będzie warte tyle, ile waży. Jak włożysz to poprawione 2.5 TDI unikniesz w.w rzeźbienia, a i w razie "W" sprzedasz za w miarę normalny pieniądz.
fajnie, że umiesz korzystać z internetu, ale mówimy tutaj o wymianie silnika, a nie żadnym "projekcie". No i tuningi nigdy się nie zwracają. Ceny tych "projektów" to pobożne życzenia ich właścicieli, auta idą zwykle za 1/2 ceny wywoławczej jak nie lepiejPionek napisał(a):Niestety mylisz się i to mocno, po pierwsze nikt mu nie każe wkładać silnika z Lambo, po drugie chyba żartujesz że ktoś robi projekt wkłada w auto nie wiem 10 tys i sprzedaje za tyle co zwykłe chodzą?
Widziałem ostatnią Cuprę 1 2,8 V6 turbo za 50 tys...albo Civica porobionego z 94 roku za 20k już nie pamiętam co on tam miał w sobie i te oferty poznikały czyli raczej ktoś kupił.
mike napisał(a):A czego ma dowodzić ten link, bo nie za bardzo rozumiem?
ni jestem wielkim fanem, ale mógłbym się wybrać, choć na Metallikę pod scenę dałbym się pokroićPionek napisał(a): ja bym nie poszedł na koncert behemoth`a za 100 zł a są tacy co już od pół roku nie mogą się doczekać
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI