Dziękuję za odpowiedź, nie obrażam się za krytykę, jedynie mogę podziękować, za ostrzeżenie przed możliwością popełnienia błędu
Ewentualnie mógłbym jeszcze nie gazować tego silnika, przeżyłbym jakoś, to tylko taka opcja, możliwość i ewentualność z mojej strony.
A jak sprawa ma się z A8 i silnikiem 3.3 TDi? Od 2.5 najlepiej trzymać się z daleka, jednak zbyt wielu opinii nie doszukałem się na temat tego pierwszego.
Różnica między 2.8 w Passacie i w Audi chyba wygląda tak, że w VW jest rzędówka, a w A6 "fałka"?
jak ma się sprawa napędów quattro i 4matic? Z Quattro miałem do czynienia w A6 C4 ojca, samochód bardzo mi przypadł do gustu, a quattro nigdy nie zawiodło. Przez zaspę na letnich oponach nie ma najmniejszego problemu - świetne rozwiązanie, ASR powala na kolana! Jak to wypada w porównaniu z rozwiązaniem VW?
Na co zwracać uwagę przy zakupie powyższych samochodów z napędem 4x4? Słyszałem, że w razie posypania się czegoś z tyłu można szykować spore pieniążki na naprawę. Przed czym trzeba się ustrzegać? Jak wyglądają typowe usterki bądź objawy psucia się w niedalekiej przyszłości tylnego mostu?