Audi A6 C5 - co sądzicie o tym egzemplarzu

14 Gru 2010, 21:29

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dla mnie wydaje się w porządku (laik), :cool: i na co ewentualnie zwrócić uwagę przy zakupie audi a6 c5?
m919
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn

14 Gru 2010, 21:37

Twoja wymarzona furka miała w lipcu br. 324318 km przebiegu ;) Od tamtego czasu chyba dużo jeździł na wstecznym :lol: :lol: :lol:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Gru 2010, 21:44

Kubuch napisał(a):Twoja wymarzona furka miała w lipcu br. 324318 km przebiegu ;) Od tamtego czasu chyba dużo jeździł na wstecznym :lol: :lol: :lol:

A gdzie to sprawdziłeś?
m919
Nowicjusz

14 Gru 2010, 21:46

W internecie :P

https://www21.vv.se/fordonsfraga/FragaP ... ordon.aspx

Wklep tam jego numery rejestracyjne ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

14 Gru 2010, 21:54

Teraz ma około 350tys. Nie ma tragedii jak na 10-letniego diesla
barney
Początkujący

Miejscowość: polska

14 Gru 2010, 22:00

Nie no normalny przebieg i nie ma się co czarować - sprowadzonego z mniejszym nie znajdziesz choćby nie wiem jak się sprzedawca zaklinał i ile KS nie pokazywał :lol: Te 200 kkm jest realne jakbyś krajówkę znalazł bo u nas się jednak mniej jeździ.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...

14 Gru 2010, 22:02

Kubuch napisał(a):W internecie :P

https://www21.vv.se/fordonsfraga/FragaP ... ordon.aspx

Wklep tam jego numery rejestracyjne ;)

Ciekawa stronka, szkoda, że po szwedzku.

Czy przekręcony licznik eliminuje egzemplarz?
Dopatrzyłem się nierównej szpary między lewą i prawą lampą a klapą (może mi się wydaje?).

Edit// A co powiesz o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
m919
Nowicjusz

14 Gru 2010, 22:10

Jakbyś oglądał tą audiole to powiedz gościowi że jak na te 324tys.km to wygląda dobrze,ciekawe co Ci odpowie :mrgreen: moim zdaniem to żle nie wygląda więc możesz sie koło niej zakręcić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Gru 2010, 22:24

m919 napisał(a):\Ciekawa stronka, szkoda, że po szwedzku.

Google translate i jazda ;)

m919 napisał(a):Czy przekręcony licznik eliminuje egzemplarz?

Nie bo jak już wcześniej pisałem wszystke sprowadzone tyle mają, jeżdżą i jeździć będą jeszcze długo.

m919 napisał(a):Dopatrzyłem się nierównej szpary między lewą i prawą lampą a klapą (może mi się wydaje?).

Nie jestem w stanie mu się dokładnie przyjrzeć ;) Najlepiej sprawdzić na żywo miernikiem lakier i na kanale powozie. Mała stłuczka nie dyskwalifikuje auta a może skutkować nierównymi szparami.

m919 napisał(a):Edit// A co powiesz o tym

Sprzedający nie podaje przebiegu i zdjął tablice - znaczy się doświadczony ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

14 Gru 2010, 22:29

Kubuch napisał(a):
Sprzedający nie podaje przebiegu i zdjął tablice - znaczy się doświadczony ;)

To już wiem dlaczego zdejmują. :lol:
Dzięki za cenne rady.
m919
Nowicjusz

14 Gru 2010, 22:31

ja bym kupil, pojezdzil, potem udowodnil oszustwo i zwrocil sprzedajacemu. i basta!
dziekuje :mrgreen:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Gru 2010, 16:14

JerzyB333 napisał(a):ja bym kupil, pojezdzil, potem udowodnil oszustwo i zwrocil sprzedajacemu. i basta!

zwróciłbyś ale czy by kase oddał to inna sprawa :razz: widać ze w sądzie nie bywałeś jeszcze
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

15 Gru 2010, 16:17

nitro napisał(a):
JerzyB333 napisał(a):ja bym kupil, pojezdzil, potem udowodnil oszustwo i zwrocil sprzedajacemu. i basta!

zwróciłbyś ale czy by kase oddał to inna sprawa :razz: widać ze w sądzie nie bywałeś jeszcze

ale sa mocne dowody :wink: do sprawdzenia nawet w internecie :razz:
a w sądzie nie bylem, nie kupuje aut od handlarzy :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

15 Gru 2010, 17:16

Noi dobrze robisz ze nie kupujesz.... :razz: no nie jest tak łatwo kręcenie licznika nie jest legalne ale to powszechna praktyka wiekszość sprzedających tak robi i raczej nie jest to jakoś ostro ścigane w praktyce.... jest też zapis ze kupujący zapoznał sie ze stanem technicznym samochodu oczywiście można powołać sie na wady ukryte wiadomo ze nei bedą to starte opony albo zuzyty akumulator :razz: te sprawy sie ciągną i sprawa sprawie nie równa :razz: rózńie to bywa
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

15 Gru 2010, 17:20

nitro napisał(a):Noi dobrze robisz ze nie kupujesz.... :razz: no nie jest tak łatwo kręcenie licznika nie jest legalne ale to powszechna praktyka wiekszość sprzedających tak robi i raczej nie jest to jakoś ostro ścigane w praktyce.... jest też zapis ze kupujący zapoznał sie ze stanem technicznym samochodu oczywiście można powołać sie na wady ukryte wiadomo ze nei bedą to starte opony albo zuzyty akumulator :razz: te sprawy sie ciągną i sprawa sprawie nie równa :razz: rózńie to bywa

jak w umowie zapiszesz numery rejestracyjne i przebieg, to teoretycznie juz go masz :wink: ale jak to wyglada to mnie srednio obchodzi. liczniki cofali, cofaja i beda cofac, nic na to nie mozna poradzic. przebieg moim zdaniem jest wada(to nie te czasy ze 300 000km nie wywola zadnego wplywu na auto), problemem jest to ze polak chce auto z przebiegiem 160 000 km za cene mniejsza niz na Zachodzie- a tam tanie sa tylko te z 300 lub wiecej, bite lub zalane. kiedy to zrozmieja? :neutral:
JerzyB333
Stały forumowicz