Ładnie wyskilowałem dedukcję Żeby nie było, że tu sami hejterzy Jedynego Słusznego Koncernu - niezależnie od tego, czy link dotyczyłby uszkodzonego Audi, Forda, Hondy, Mazdy, Citroena, Renault czy Lexusa naprawa jest nieopłacalna
Mam wycenę ubezpieczyciela na podobne Audi z nieco bardziej skaowanym przodem, która oscyluję w okolicach 50tyś.zł. Cena za którą jest wystawiona sugeruję, ze to była szkoda całkowita i to reszta za "wrak". Aby to miało ręce i nogi, to potrzeba 20-25tyś.zł. Gdyby to miało 8tyś.zł kosztować, to by moment się sprzedało albo właściciel sam by to naprawiał, ale najwidoczniej nie opłacało się robić tego w normalny sposób.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[2018] Peugeot 508 Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.