Witam wszystkich posiadam e60 i chciałbym zmienić na nowy model, tylko nie wiem co wybrać czy nowe a6 c7 czy f10 , co jest lepsze warunki jezdne, ilość miejsca, jakoś wykończenia oraz silnik czy występują z nim problemy ?
kupno tak dużego auta tej klasy z tak małym podstawowym silnikiem dla mnie jest dziwne. Wolałbym zejść z klasą w dół i kupić doposażoną serię 4 GranCoupe
Podgrzewanie baterii w samochodzie elektrycznym do szybkiego ładowania Spotkałem się ostatnio z takim zagadnieniem podgrzewania baterii w samochodzie elektrycznym. Chodzi o to żeby wykorzystać pełną moc ładowania od razu po podłączeniu ładowarki temperatura baterii w samochodzie elektrycznym ...
Opel Astra - kompaktowy hatchback do miasta W przypadku tego hatchbacka odmiana Dynamic wyposażona w silnik Diesla o pojemności 1,6 litra i mocy 136 KM została wyceniona na kwotę 91 200 zł. Napęd przekazywany jest w tym przypadku za pomocą automatycznej skrzyni biegów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.