Posiadałem takie auto , lecz sprzedałem koledze ( żałuje ) . Posiadałem u siebie instalacje Landi Renzo Omegas , monterzy bardzo ładnie wszystko pochowali praktycznie nic nie było widać , samochodem przejechałem 80 tyś i wszystko pięknie się sprawowało ,kolega dalej jeździ i nie ma z niczym problemu .
Jak masz kasę to do takiego autka tylko holenderski Prins, ogarnia moc no i tam są japońskie wtryskiwacze Keihin- ludzie robią na nich 400 500 tys bez problemu, są nie do zabicia, wpisz sobie w google : Audi A8 Prins i zobacz ile A8 jest zrobionych właśnie na Prinsie. Kosztuje ale to górna półka w LPG. PS. Jak ci ktoś będzie to Stagiem chciał zrobić to uciekaj bardzo szybko. Nie wiem skąd jesteś ale mogę ci polecić w W-wie Energy Gaz Polska, w Łodzi - NAGAZ Stefanowski, a jak z pomorza do wal do głównego warsztatu Prinsa w Kobylnicy k/Słupska to ci taki ładny przycisk zrobią w srebrnym kółeczku i wpuszczony w tapicerkę ,
super to wygląda widziałem to u znajomka , a nie jakiś pizdryk plastikowy od gazu wiszący na srodku deski
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Każdy ma obowiązek, by ratować człowieka w razie wypadku Jako potencjalni świadkowie wypadków drogowych powinniśmy być na nie przygotowani – zawsze mieć w samochodzie podręczną apteczkę i co najważniejsze – znać podstawy udzielania pierwszej pomocy. Czasami to ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.