15 Lis 2008, 00:39
am nietypowy problem... szukam od jakiegos czasu b6 2.5TDI, mimo krytyki tego silnika po zapoznaniu sie z wszystkimi opiniami postanowilem poszukac zadbane 2.5TDI, i tutaj zaczely sie moje problemy, ofert na allegro jest bardzo malo, w kazda sobote gdzies jade ogladac auto, staram sie ograniczac do 200km no ale w tym tyg tylko jedno auto spelnialo moje kryteria!!! (a po trozmowie z wlascicielem zrezygnowalem z ogledzin). Zaczynam sie zastanawiac nad inna marka, no i wybor tez nie jest duzy, bo w gre wchodzi BMW 3 i mercedees c-klasa. Dodam ze silnik 1.9TDI w Audi mnie nie interesuje ze wzgledu na niska kulture pracy i osiagi. No i musi byc diesel. Spalanie nie jest dla mnie przeszkoda (odliczam vat od paliwa) bardziej zalezy mi na osiagach (dlatego mercedes 270CDI i BMW 330D). Koszty eksploatacji beda zblizone. W niedziele zamierzam obejrzec te dwa autka:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co sadzicie o moim wyborze? Ktore auto wedlug was jest godne uwagi? Moze jakies linki z propozycjami innych modeli (mocny diesel do 45000zl)?