REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nie ma takich ( chyba że o czymś nie wiem) , jest stały napęd 4x4 w dadatku chyba tylko w automacie który jest tragiczny awaryjny i drogiBVBartek napisał(a): oraz z dołączanym napędem 4x4)
Kao napisał(a):nie ma takich ( chyba że o czymś nie wiem) , jest stały napęd 4x4 w dadatku chyba tylko w automacie który jest tragiczny awaryjny i drogi
a że w tym sensie..... tak jest tak jak mówisz.BVBartek napisał(a):A w Volvo nie jest przypadkiem te 4x4 na haldexie czyli właśnie dołączany?
dobrze słyszałeś, ja się zakręciłem, czytałem jedno a myślałem o drugim.BVBartek napisał(a):W Audi słyszałem, że multitronic jest słabą skrzynią, a tiptronic właśnie dobry...czy odwrotnie?
BVBartek napisał(a):Aha i jeszcze jedno...w okolicy pojawiło się Subaru Legacy IV 2.0 w benzynie i automacie (bodajże 4 biegowy tam się znajduje) więc przy okazji mam pytanie czy to konkurencja? Warto się nim zainteresować?
BVBartek napisał(a):Kiedyś posiadałem Forestera w turbo, ale wiadomo inna bryła i na autostradzie nie dało się jechać