a ja bym polecał szukać nie zajechanego e36.auto swietnie sie prowadzi i trzyma zakrety.osobiscie abrdzo mi sie podoba stylistycznie.silnik najelepszy jakl dla e36 bo 4 gary i 140 przeszło koni.mysle ze to najlepsze polaczenie w bmw ekonomiki i dynamiki.
Kazdy kto miał okazje jechac BMW wraca do tego auta1
Ja osobiscie jeżdzę BMW e46 i jestem zadowolony, natomiast ja polecił bym Ci e36 super autko, swietne prowadzenie, no i cudny wyglad!!!!
Ostatnio edytowany przez wolfskin, 02 Lip 2009, 21:23, edytowano w sumie 1 raz
BMW, jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego, najlepiej się przejedź. Jeśli chodzi o 1.8is to chętniej poleciłbym go w skórze poprzednika. E30 to klasyk, więc można znaleźć zadbane egzemplarze od koneserów. Poza tym, o ile mi wiadomo, jest lżejszy od E36 .
taka ciekawostka: e30 jest lżejsza od e36 ale silnik 2.0 ma mniej koni bo ma 136 bodajze, a e36 w 2 litrowym silniku ma 150KM.jak myślicie która lepiej pojdzie dajmy na to na odcinku 1/4 mili?
myślałem ze bedzie wyrównanie,ale w tym przypadku co widzialem e36 poszła lepiej mimo ze ma sporo kg wiecej.
Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...
Opel Cascada - nowy kabriolet, atletyczny i uwodzicielski Po wielu generacjach kompaktowych kabrioletów na bazie modeli Kadett i Astra, Opel powraca do starszej tradycji kabrioletów, o średnich wymiarach, z czterema miejscami, i miękkim dachem, które są symbolem ...
jezdzilem e36 1.8is i fajnie sie jezdzi.to takie minimum z minimum.w miare ekonomia i mocy tez troszke jest.wystarczajaco moim zdaniem.ale jak przejechalem sie e46 cabrio 2.8 benzyna no to wtedy mi sie dopiero jezdzic zachcialo xD
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.