Jakie auto warte tej kasy??!!

06 Lip 2009, 09:15

Witam...

Mam na stanie 50 tys. zł..wlasnie ta suma mnie interesuje...moge dodac gora 2-3 tys.zl do tego, ale nie wiecej...

Chce kupic auto na poczatku sierpnia, zainteresowal mnie jeden model:

1.BMW 320 Diesel, Sedan, rok produkcji 2005-2006 w zaleznosci jak trafie, silnik 2,0 - chodzi mi juz o te bmw w tej nowej budzie...Jest ich cala masa wlasnie w cenie 50 pare tysiecy, raz mniej , raz wiecej...ale wszedlem na to forum, bo na pewno sa tu ludzie ktorZy wiedza jakie auto jest godne polecenia za 50 koła...

Zapytam wprost czy to BMW warte jest tej ceny?
Jakie inne ayto kupilibyscie za taka kase ewentualnie, jestem otwarty na wszystkie propozycje...chodzi mi o sedany nic poza tym...

pozdrawiam
kisza
Nowicjusz

Miejscowość: Człuchów

06 Lip 2009, 10:52

hmm zajmuje się troszke handlem autami i powiem tak bmw 3 bardzo fajne autko , ale zależy kto co lubi dla mnie osobiście bardzo mało miejsca z tyłu , ale jeśli jeździsz sam lub w dwie osoby to wystarczy . Zawieszenie jest twarde i bardzo fajnie autko prowadzi się na prostej nawierzchni lecz polska nie słynie z takich dróg , więc autko troszkę prowadza po koleinach . Silnik 2.0 jest wystarczający do tego aby dość żwawo się poruszać . Za 50 tys masz mnóstwo aut . Szukasz konkretnie autka wielkości BMW czy może coś większego . Za te pieniądze możesz kupić A4 , lecz silniki 2.0 TDI nie mają najlepszej opini oraz mesia c220 lub 270 też fajne autko i uwierz jeździ się naprawdę komfortowo .
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

06 Lip 2009, 11:43

Za te BMW nie dał bym wiecej niż 40000zl a za 40000zl widziałem na autogieldzie BMW 525 2003rok w nizłym stanie: alumy, Diesel,Przebieg:130km.

Duże auto za 50tysiecy kupisz VW JETTA SEDAN 2005rok, Przebieg 60 km, poj.2.5 ale te auto ma w środku malinke :grin: luksusik jakich mało .

Mysle ze chociasz troszku pomogłem
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

07 Lip 2009, 23:21

BMW 3 jest nieco za małe w środku i wiele ludzi zraziło się do tej marki bo jak się wsiądzie to w niektórych egzemplarzach plastiki nie są dobrze spasowane i dosłownie latają.Mają luzy po 3-4 mm i nie to że były bite bo nie były.Wstawiali je do salonów nawet jako auta testowe.Ja osobiście zastanowiłbym się nad 5-tką bo jest większa, ładniejsza i to jest już całkiem inna parafia.Tu czuje się luksus i komfort.Nawet w 2.0 TDI (chyba 163PS).
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

08 Lip 2009, 13:41

Owszem wolałbym BMW 5 ale w tych pieniądzach kolega kupi model E39 z końca produkcji na pewno dobrze utrzymany , a na E60 mu nie starczy ponieważ pierwsze modele chodzą w granicach 60-64tys . Ja osobiście wolałbym jakiegoś passata w dobrej wersji wyposażenia , A4 , lub Mercedesa w211 za 53tys kupisz pierwszy model .
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...