Audi, Fiat, Renault - Kupno samochodu

03 Lis 2007, 22:48

przecież z przedstawionych samochodów wybór jest jeden - Audi 80 B4... innej możliwości nie widzę... w dieslu go bierzesz i jeszcze Cię przeżyje...
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

04 Lis 2007, 13:18

Bigstar napisał(a):Fordon przestan spamowac. Autorze dla mnie duze to wlasnie laguna czy tez audi 80 a male to clio, nie wiem co ci polecac bo nie wiem czy bedziesz wozil rodzine czy sie lansowal sam ? Jesli to drugie to proponuje znaleźc golfa tdi i napewno bedzie bardzo zadowolony.

Nom właśnie wolałbym coś wiekszego nawet lepiej by było chyba kombi bardziej praktyczny samochód nie zależy mi na tym żeby przyszpanować. Jeżeli chodzi o golfa 3 to nie zabardzo mi podchodzi oklepany już jest ten samochód :P

Ta laguna co zaporoponował "endrju" podchodzi mi :) O taki ecoś właśnie mi chodzi ale nie wiem czy diesel bedzie w miare ekonomiczny bo mówiono mi że jak brać to TDI albo LPG. Kumpel ma audi TDI i pali mu niecałe 6l
Paweloo8
Nowicjusz

Miejscowość: Złocieniec
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...