Witam
Jestem posiadaczem Clio II ph1. Jest to moje pierwsze autko dostałem je. Pewnego pięknego dnia pomyślałem sobie że przecież prędzej czy później będę musiał sobie kupić autko za własne pieniądze i ważne żeby jazda nim była dla mnie przyjemnością a nie porównywalna do jazdy komunikacja miejską. Na początku myślałem o Alfa Romeo Spider, lecz stwierdziłem ze benzyniak będzie mnie ciągną po kieszeni jak tylko by mógł. I tu moja prośba o poradę. Co proponujecie do 15-20tys. za samo auto ? Minowicie jaką markę która ma fajnego "kopa". Chodzi mi tu o przyspieszenie i daje radość z jazdy. Od razu przyznaje sie że jestem zupełnie zielony, ale zdaje sobie sprawę z tego że dla każdego coś innego daje przyjemność z jazdy. Komfort, przyspieszenie, moc silnika, wygląd. Dla mnie liczy sie przyspieszenie. Dla mnie liczy sie to przyspieszenie w konkretnej marce. Która marka może pochwalić sie samochodami z niezłym przyspieszeniem? Jeśli możecie to podajcie konkretne modele aut. Tutaj chciał bym za znaczyć że nie interesują mnie auta typu BMW, Mercedes. Dla mnie są to auta oklepane i już.
Jeżeli złe miejsce to przepraszam.
ivnz
P.S.
Ze względu na mój pierwszy post wypadało by powiedzieć kilka słów o sobie a chociaż by sie przywitać. Czyli WITAM.
![Very Happy :D]()