Audi q3 2024 rok brak możliwości kupienia licencji do nawigacji

26 Lis 2024, 13:23

Cześć!

Przychodzę z takim problemem zakupiłem auto Audi q3 sportback z 2024 roku w ofercie mam napisane, że auto posiada Audi connect Navigation & Infotainment plus I Przygotowanie dla MMI Navigation plus ale nie mogę dokupić przez my Audi licencji na nawigację , nie mam CarPlay na czym mi najbardziej zależy nie mogę tego dokupić , auto podobno jest przygotowane i do odbierania nawigacji i do CarPlay co mogę z tym zrobić w serwisach jestem zbywany i wmawiają mi, że to problem systemowy i że auta q2,q3 a1 ,a2 mają problemy systemowe z tym, ale coś nie chce mi się w to wierzyć… Powiedzieli, że mam za nowy system X D
Pomocy!
grzech1221
Obserwowany

• 27 Lis 2024, 21:23

Teoretycznie przy tym co masz nie powinno być problemu z CarPlay. Tu można poszukać kogoś tkro zajmuje się tymi nawigacjami i aktualizacja myślę że może być lepiej zorientowany w temacie niż serwis.

Zerknij jeszcze do tego tematu audi-q3-2024-brak-nawigacji-i-carplay-vt136611.htm
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

27 Lis 2024, 22:44

No ja wiem właśnie, że nie powinno być problemu to jest chwila w serwisie , wgrać go do systemu normalnie jak na kompa coś, ale oni mówią , że to jest softwareowy problem nie z moim autem tylko nie mają softwareu do aut q3 ,q2 a1,a2 żeby odpalić to fizycznie porażka
    grzech1221
    Obserwowany