Dzisiaj zaobserwowałem ze po zamknięciu auta pilotem, co ok 50 sekund samochód mruga światłami awaryjnymi tak jakby chciał się domknąć (słychać dźwięk tak jakby centralnego zamka). W tym czasie reakcja pilota jest opóźniona, czasami trzeba kilka razy klikać przycisk otwierania żeby była jakaś reakcja. Może to przypadek ale jak zabrałem drugi pilot i otworzyłem samochód nagle wszystko wróciło do normy. Czy ktoś kiedyś miał podobny problem?
Podstawowa sprawa jeżeli na jednym pilocie wszystko działa poprawnie a na drugim nie i pojawia się jakaś sygnalizacja to należy w pierwszej kolejności wymienić baterie w pilocie który powoduje problem żeby ją wykluczyć.
Problem znikł gdy otworzyłem drugim pilotem. Teraz działają oba. Nic nie wskazuje na słabe baterie, piloty działają z tego samego zasiegu, taka sama reakcja na przyciskanie. Zastanawia mnie tylko dlaczego była taka reakcja samochodu. Gdybym zostawił tak samochód na dłużej w garażu mógłby się rozładować akumulator.
arturkowal18 napisał(a):Problem znikł gdy otworzyłem drugim pilotem. Teraz działają oba.
No to faktycznie ciekawa sytuacja. Obserwuj czy problem nie wróci. Tak czy inaczej jak dawno nie wymieniałeś baterii to moim zdaniem warto ją sprawdzić
Olej Shell Helix HX8 5W-40 - podrobiony vs. oryginalny - różnice Filmik przedstawia rozpoznanie między olejami oryginalnym po prawej zielony napis (оригинал) i podrobionym po lewej z czerwonym napisem (подделка) Shell Helix HX8 5W-40. Opisana podróbka Shell Helix HX8 5W-40 jest ...
Naklejka z numerem rejestracyjnym na szybę i karta pojazdu znikają Naklejka z numerem rejestracyjnym przyklejana na przednią szybę w prawym dolnym rogu oraz karta pojazdu staną się przeszłością. Od tego czasu nie otrzymamy tych dokumentów podczas rejestracji auta. Dlaczego nie będą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.