Audi q7 4.2tdi

25 Kwi 2010, 13:24

witam,

[link do oferty na Allegro wygasł]

co sadzicie o tej ofercie?
kkrupa
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

25 Kwi 2010, 14:16

A jakich to informacji oczekujesz od tutejszych znafcow?
3/4 tego forum nie stac nawet na przeglad takiego auta wiec nie bardzo rozumiem sens zadawania podobnych pytan zwlaszcza w przypadku aut z tej pulki
Interesujesz sie samochodem za ponad 1.5 paki a oczekujesz informacji z magla?
Moze tu jest ktos posiadajacy kule do przepowiadania ale ja sugeruje jednak wizyte w profesjonalnym warsztacie - no chyba ze wydatek kilku zlotych przekracza twoje mozliwosci finansowe.
Osoba wyskakujaca z takimi pytaniami budzi powazne watpliwosci co do autentycznosci zamiarow.
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

25 Kwi 2010, 18:52

myslalem ze moze ktos z okolic gubina mial okazje ogladac/przejechac sie tym autem, nie chce robic niepotrzebnie 400km jak ma sie okazac ze juz na pierwszy rzut oka jest cos nie tak.
kkrupa
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

25 Kwi 2010, 19:05

Poproś o numer VIN daj 100 złotych jakiemuś fachowcowi z serwisu VW/Audi żeby sprawdził "po cichu" historię auta i wszystko będzie jasne.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

25 Kwi 2010, 19:26

Ja mogę się wypowiedzieć odnośnie Q7 , ale nie tej oferty mam teraz do sprzedania takie Q7 , tylko 3.0TDI i jeżdże nim trochę i jakoś powiem że jak dla mnie to troszkę za słaby silnik do tego auta , miałem okazje również jeździć 4.2TDI i tam jest już czym pojechać . Warto dopłacić do tego silnika jest rewelacyjny!!!! Jeśli chodzi o tą ofertę to wiadomo ze zdjęć to nie wiele można powiedzieć , ale ja bym się pokusił i pojechał obejrzeć to auto , jeśli się nie znasz to weź ze sobą jakiegoś mechanika . Na pierwszy rzut oka auto wygląda nieźle .
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

25 Kwi 2010, 20:00

Aj, jak mi się one podobają ;) Jedyne co mi się w niej rzuciło w oczy to takie jakieś wysiedziane przednie fotele, być może się mylę, ale jakoś tak to wygląda.
arti123
Początkujący

Miejscowość: Lca
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar?
    Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...