Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Audi A4/A5 (A5 to A4 w wersji coupe) jest moim zdaniem gorsze niż BMW serii 3. Możesz pomyśleć np. o BMW z xDrive, albo Subaru Legacy 3.0R - 250 koni i świetny napęd 4x4. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale uważam że napęd od Subaru jest lepszy od quattro w Audi i xDrive w BMW - Subaru oprócz dróg asfaltowych i szybkich zakrętów bardzo dobrze sobie radzi w terenie nawet nietypowym, a quattro i xDrive przeciętnie.
Tam mam BMW e91 sedan
Subaru Legacy 3.0R - 250 koni i świetny napęd 4x4.
Radzio00 napisał(a):mam BMW e91 sedan, tylko kłopot w tym aucie jest taki,że jest strasznie twarde ( ma jakieś sportowe zawieszenie bo z Niemiec sprowadzone) i w zimę ciężko nim jeździć bo też tylny napęd. I tutaj właśnie chce połączyć auto funkcjonalne z dużym bagażnikiem , osiągi , napęd na 4x4 i wnętrze limuzyny
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI