REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cayenne napisał(a):Chodziło mi raczej o to że TT ma nietypowy wygląd, a nie o jakimś pisku opon i ruszaniu gwałtownym.
Edquar napisał(a):Nie chce Wam się wcinać w dyskusję
Edquar napisał(a):Wnętrze takie niby zrobione extra ale to zwykłe wietrze z Audi tylko tak na siłe udziwnione, przyciski jak w Seicento
Edquar napisał(a):małe szybki, widoczność tragiczna (siedziałem), dotykasz ramieniem pasażera lub kierowcy, z tyłu nikt nie usiądzie, a niby 5 osobowy.
Edquar napisał(a):No i na 100% będą wypalone wyświetlacze na zegarze, ja nie wiem czy bym nie wolał S3, tym bardziej tak jak tutaj Galakty pisał, auto postrzegane jest jako kobiece
Edquar napisał(a):Pytanie gdzie będziesz autorze śmigać, jakiś wypad nad jezioro, znajomi coś? TT odpada, na trasach tez może męczyć, tak na prawdę auto tylko do pokazania się i tyle, nic tam nie zabierzesz, nikogo nie zabierzesz, prawie jak motocykl
Edquar napisał(a):Golf normalne auto, 5 osób spokojnie pojedzie, bagażnik pewnie z 360l itd. złożysz siedzenia to i jak rodzinne kombi
szybki napisał(a):Prędzej Ci wyjdzie na plus niż stare TSI w nudnym golfie.
Edquar napisał(a):to po co piszesz o nudnym golfie hm?
Edquar napisał(a):P.S. tak wypalone pixele w audi to częsta przypadłość,
Koszt naprawy takiego czegoś to nawet 500-600 zł także czasem się lepiej nie odzywać!
Edquar napisał(a):Takie mam wrażenie że to forum zaczyna być przepełnione "dziwnymi" osobistościami, nie można normalnie porozamwiać tylko wiecznie przepychanki i głupie idiotyczne dyskusje
szybki napisał(a):A nie wpadłeś na pomysł że tego golfa pewnie powstało razy 10 w stosunku do tt?. A nie wpadłeś na pomysł że to auto inaczej wygląda niż golf w odsłonie 4/5/6 ?
Edquar napisał(a):Nie, nie wpadłem bo guzik mnie to obchodzi,
Edquar napisał(a):Golf VI to jak hotel Hilton do ośrodka letniskowego w Pobierowie.
szybki napisał(a):przy producencie który swoje wynalazki typu TSI testował na klientach ?
Trevor napisał(a):Troszkę za bardzo się rozpędziłeś
Po latach jak pokazują statystyki to 2,0 tfsi lepiej trzyma moc, lepiej moc przyjmuje, jest w lepszym stanie i mnie wymaga nakładów finansowych.
Trevor napisał(a):Golfem V GTI wjeżdzasz na hamownie, robisz program i wyjeżdzasz i masz 20 koni, takie TT na 100% nie będzie się nadawać bo a) turbo górą nie utrzyma ciśnienia, gruszka będzie wyr...obiona, zjechana pompa paliwa, dziury w dolocie, wydmuchana uszczelka turbo itd..
a na końcu okaże się że UPG itp.
Trevor napisał(a):Szybki proponuje rozróżniać silniki, w Golfie V GTI nie było problemów z tłokami, pierścieniami (to były silniki do 2007 roku), rozrząd to masz praktycznie zbliżony do 1,8T
a co do koni nie 20 tylko 50