Edquar napisał(a):Nie chce Wam się wcinać w dyskusję
Szkoda że tego nie uczyniłeś bo dalej piszesz głupoty które opierają się na zmuszaniu kogoś do swojego trybu przemyśleń.
Edquar napisał(a):Wnętrze takie niby zrobione extra ale to zwykłe wietrze z Audi tylko tak na siłe udziwnione, przyciski jak w Seicento
O jakim wnętrzu przy tt piszesz ? A co to ma być jak klasa auta jest jaka jest to nie miał być segment R8.
W Aston Martin masz wnętrze z mondeo i też będziesz mówił że lepiej kupić mondeo ?
Edquar napisał(a):małe szybki, widoczność tragiczna (siedziałem), dotykasz ramieniem pasażera lub kierowcy, z tyłu nikt nie usiądzie, a niby 5 osobowy.
No i co z tego ? O czym Ty piszesz? To jest mały, tani roadster a nie Sharan nawet nie golf. Przecież każdy kto kupuje takie auto wie o tym, liczy się z tym i bardzo często mu się to podoba.
Edquar napisał(a):No i na 100% będą wypalone wyświetlacze na zegarze, ja nie wiem czy bym nie wolał S3, tym bardziej tak jak tutaj Galakty pisał, auto postrzegane jest jako kobiece
Łał wypalone Pixele w niemieckim aucie!!!
Ty byś wolał a inny by nie wolał i już. Chyba każdy nie musi chcieć tego samego.
Edquar napisał(a):Pytanie gdzie będziesz autorze śmigać, jakiś wypad nad jezioro, znajomi coś? TT odpada, na trasach tez może męczyć, tak na prawdę auto tylko do pokazania się i tyle, nic tam nie zabierzesz, nikogo nie zabierzesz, prawie jak motocykl
Ty zastanawiasz się co piszesz ? Wiesz co to jest frajda z jazdy autem które Ci się podoba ? Czy jak ktoś kupuje MX5, Porsche 911 itd.to ubolewa nad tym że z dziewucha pojedzie nad jezioro bez kolegów ?
Edquar napisał(a):Golf normalne auto, 5 osób spokojnie pojedzie, bagażnik pewnie z 360l itd. złożysz siedzenia to i jak rodzinne kombi
Tia lubię te gadanie. Po co zjeść obiad w fajnej knajpie jak można pójść do McDonaldsa, po co Ci golf jak można mieć Fiata Albea ?
No i kapelusz z rękawiczkami przydałby się.