zbyt masywne to BMW. patrzyłem większość bmw i do 20tyś trudno coś znaleźć co by mi pasowało tymi rozmiarami.
z TT chodzi mi o model z 225 lub 250 z napędem
4x4 słabsze odpadają.
Mazda RX-8 231KM lub 250KM
Renault Megane Rs 230KM
20tyś to jest max auto najlepiej jak by było ok 15 ale żadne z wymienionych za 15 tyś się nie znajdzie. Znaczy niby są ale liczniki kręcone i sporo kasy trzeba włożyć więc max do 20 mogę dać i za tą cenę można kupić bez problemu na pewno 2 pierwsze. Znajomi ostatnio kupili w przeciągu miesiąca i wszystko było ok bez ukrytych wad i bez żadnych problemów. Audi kosztowało chyba 19 a Mazda 21
Z innych aut nie ma za bardzo nic co by mi wyglądem pasowało. A jak pasuje to pozostają osiągi i cena. Mam teraz tolledo 2 które oddam rodzicom jak kupię swoje auto. I wiem po tym aucie że rozmiar taki mi nie odpowiada. Parkowanie nie możliwe w mieście nie ważne jak się dobrym jest. Po prostu nie ma jak manewrować gdy Cię zastawia wszystko trzeba powoli wtedy gaśnie i wgl tragedia. Parę dni jeździłem Golfem 4 który miał ponad 300KM i nawet mi się podobało ale jednak za dużo takich jeździ po ulicy. Chodzi mi o model ogólnie bo rzadko który ma tuning to takiej mocy.