REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A4 jest tandetnie wykonane, ostatnio przekonałem się jadąc mniejszym bratem A3.. Tragedia, wszystko trzeszczy a auto było zadbane, silnik 1.8 chodził głośniej niż mój diesel w Mk2...daw!d napisał(a):Pod względem wyposażenia i wykonania A4 wygrywa
kon146 napisał(a):A4 jest tandetnie wykonane, ostatnio przekonałem się jadąc mniejszym bratem A3.. Tragedia, wszystko trzeszczy a auto było zadbane, silnik 1.8 chodził głośniej niż mój diesel w Mk2...Za 10k raczej a4 będzie starsze niż 97 rocznik. Ode mnie Mazda 626, Vectra B oraz Toyota Avensis I.
Barol napisał(a):Za A4 z końca produkcji w ładnym stanie trzeba wydać troche więcej.
kon146 napisał(a):Co do cen Vectry, rozumiem ze wolisz przepłacać za grata a4 niz kupić Vectre po 2000r za 8k wstawić gaz i mieć dobry samochód?
Za znaczek i beznadziejne zawieszeniedaw!d napisał(a):Czyli uważasz, że dopłacając zapłacę tylko za znaczek audi?
krikus napisał(a):Za dychę nie ma co wymyślać, kupować to co będzie we w miarę dobrym stanie.
daw!d napisał(a):Wiem, że Peugeoty miały drogie w naprawie tylne belki? Tu też taka jest?
krzysiek4000 napisał(a):Najlepsze auto jak dla ciebie to pug 406