Audi vs BMW vs Mercedes za niska cene

22 Wrz 2013, 10:17

W takim razie z przykroscia rezygnuje z bmw bo za maly budzet,co do mb to moj kolega mial do sprzedania 190 ogolnie w dobrym stanie mechanicznym ale blacha to porazka,moze te audi 100 c3 lub 80 :)
MuscleGuy
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 12 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Póki co brak.

22 Wrz 2013, 15:17

Szukaj 80 B3,praktycznie nie do zdarcia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Wrz 2013, 23:12

a 100 cygaro ? wiem ze jestem strasznie uparty ale to super fura :) tez podobno bardzo wytrzymala.
MuscleGuy
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 12 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Póki co brak.

23 Wrz 2013, 06:16

Bardzo mało ich zostało więc może być problem ze znalezieniem fajnego egzemplarza.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

23 Wrz 2013, 08:23

Przede wszystkim weź się chłopie ogarnij bo przez ostatnie 2 miesiące ząłożyłeś wiele tematów na tym forum:
Kilka propozycji na pierwsze autko :)
Terenowka/SUV do 8 tys ?
Oryginalne autko do 6 tys
Które z nich polecacie ?
Auto do 3tys.

I sam nie wiesz czego chcesz albo piszesz byle pisać.

Co do wymienionych samochodów do 3 tys. Jeżeli masz doświadczenie w w.w modelach to jesteś w stanie coś kupić. W każdym będzie coś do zrobienia i trzeba na wstępie przekalkulować jakie będą koszty napraw. Jeżeli nie masz o tym pojęcia to trafisz na minę, która może konkretnie wydrenować Twój portfel.
Nawet e30 idzie kupić za ok 3 tys. Ja niedawno kupiłem e30 co prawda 1.6 w stanie praktycznie idealnym, trzeba doinwestować jakieś 400zł i będzie igła. Ale takie okazje zdarzają się niezwykle rzadko. W124 w tych pieniądzach to będzie trup. Jak już koniecznie merc to pozostaje 190.
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz A 45 AMG fascynujący samochód kompaktowy
    Po raz pierwszy w historii sportowy oddział Mercedes-Benz prezentuje fascynujący samochód kompaktowy. A 45 AMG to element strategii "AMG Performance 50", stworzonej dla uczczenia 50. urodzin AMG w 2017 roku. Do jego ...
    Bugatti T40 to już ponad 80-letni zabytek
    Przedwojenne Bugatti T40 Macieja Pedy. Samochody od zawsze zajmowały specjalne miejsce w sercach jego rodziny. W 1968 roku ojciec Macieja zakupił pierwsze auto zabytkowe – Studebakera, w którym zakochał się od ...