AUDI - WARTO SIE ZAINTERESOWAC?

22 Sty 2011, 00:08

Jak w temacie:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdrawiam!
mariopop12
Początkujący

Miejscowość: Gdynia

22 Sty 2011, 09:43

A co z tym Vento??Bo tak zakładasz co chwile nowy temat i ciężko sie połapać co wkońcu chcesz.
A ta audika wygląda całkiem całkiem tylko przebieg jest napewno zbity i to ładnie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Sty 2011, 10:25

Za 3 lata będziesz mógł żółte tablice założyć i jak odrestaurujesz to czasami gdzieś sobie pojedziesz.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

22 Sty 2011, 11:52

No z tym jest troche zachodu ale warto.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

22 Sty 2011, 16:51

No tak no zakładam tyle tematów, bo mam 3600 złotych i chciałbym mieć jakiś w miarę ogarnięty samochodzik i w każdym coś nie jest tak jak bym chciał.

A chciałbym dostac za to samochód, nie za mały a żeby miał porządną moc i zagazowany właśnie najlepiej. :) Do zabawy benzynka, do jazdy gazik. :)

I cos mi kiepsko to szukanie idzie, zwłaszcza, że tylko pomorskie w grę wchodzi.
mariopop12
Początkujący

22 Sty 2011, 18:00

Jedż obejrzyj tą 90 bo po fotkach żle nie wygląda,ciekawe jak w realu.
Troche poszukałem w Twoim województwie i znalazłem moim zdaniem ciekawą oferte -> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Stacja "Circle K" w Polsce zastąpi nazwę "Statoil"
    Stacje Statoil w Polsce zmienią w najbliższych miesiącach nazwę na Circle K. Zmiana marki rozpocznie się na polskim rynku 11 maja br. i obejmie całą sieć Statoil, która liczy 350 stacji paliw. Obiekt pilotażowy w Opolu ...

22 Sty 2011, 18:37

Właśnie ja tak staram się dobrac coś niemieckiego i raczej citroeny mnie nie interesują. A ten to z zachodniopomorskiego jest a ja potrzebuję pomorskie. Niby niedaleko ale ja tez tak czasu nie mam na jezdzenie i oglądanie gdzieś daleko, zwłaszcza, że to też są koszta i każdy taki wyjazd w jakiś sposób ogranicza mój budżet.

Mam chyba za duze wymagania jak za te pieniążki ,dlatego wrzucam tu oferty rózne i prosze Was o komentarzyk. No zastanawiam się właśnie nad tą Audicą, chociaż wiek mnie przeraża. Z drugiej strony ja jednak nie szukam samochodu na 10 lat tylko na 2-3 góra. :))
mariopop12
Początkujący

22 Sty 2011, 18:46

No fakt popiepszyło mi sie z województwami :roll:
No ale zauważ że za te pieniądze nie ma co grymasić i też nie patrzy sie na lata tylko na stan.

znalazłem jeszcze coś takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko z rudą trzeba powalczyć.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - może Cie zainteresuje.
Barol
Awatar użytkownika

22 Sty 2011, 19:55

Ten samochód mi wygląda na totalny złom.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

22 Sty 2011, 20:21

Barol91 - Te dwa autka co mi wysłałeś - super!

Tylko tak jak w audi pisze na dole, że chce za nią 3200, to nie wiadomo ile by chciał koleś za siene w rzeczywistości.

A ogólnie jakbym już pojechałem np. do Malborka po tę Audice, to jak ja mam sprawdzić jej stan, kiedy nie mam możliwośći jazdy z żadnym mechanikim ani sam na tym zbyt dobrze się nie znam.

Czy są jakies umowy, które w przypadku mojego niezadowolenia (np. w przypadku wykrycia usterek, o których nie zostałem poinformowany) pozwolą na zwrot samochodu?
mariopop12
Początkujący

22 Sty 2011, 20:27

Mieszkam blisko, więc za jakąś flaszkę, czy browarek może bym mógł pojechać z Tobą obejrzeć auto jakieś, specem nie jestem, ale coś tam wiem.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

22 Sty 2011, 20:29

Ta Siena wydaje mi sie ciekawa.
Najlepiej to weż auto na jakąś stacje diagnostyczną albo do jakiegoś warsztatu tylko pamiętaj że to Ty wybierasz a nie sprzedający.
Barol
Awatar użytkownika

22 Sty 2011, 22:17

Jak szukasz auta do jeżdżenia na codzień to odpuść sobie te niemieckie auta którym do żółtych tablic niewiele brakuje i poszukaj czegoś znacznie młodszego nie niemieckiego co trochę jeszcze pojeździ.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

22 Sty 2011, 23:25

Jak dla mnie to ta Siena jest ciekawa.
Barol
Awatar użytkownika

22 Sty 2011, 23:44

Tak. Ta Siena mi się podoba. :)

Ok jigsaw, dzięki , jak faktycznie się zdecyduje to byc może poproszę Ciebie. :))

znalazłem jeszcze takie coś. :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mariopop12
Początkujący