Audi80 b4 2,3 problem z zawieszeniem przednim

11 Wrz 2009, 14:06

witam wszystkich:) kupiłem audib4 kombi 2,3 -i jak kręce kierownicą w prawo i lewo zwłaszcza przy naprężonych kołach (na pół sprzęgle i ręcznym) słychaś pod maską takie PĘK (wymieniłem łożyska na amorach tuleje wahaczy końcówki drążków kierowniczych, łączniki stabilizatora-wkońcu i amory i bez rezultatu:( może spotkał się ktoś z czymś podobnym?
koleda mówi że może przegób, inny że jakieś luzy w kolumnie kierowniczej
pozdrawiam Roman
audi80romantyk
audi80romantyk
Nowicjusz

Miejscowość: Mrągowo
  • 12 Wrz 2009, 11:15

dobrze Ci mowi. Poptarz na przeguby.
    Infernus_90
    Początkujący

Miejscowość: Wawa

12 Wrz 2009, 13:56

a jak sprawdzić przegób?? jeśli o to że jak jade to klika -to tak nie jest-ale dziękuje:) bo tak strzelać to przegób z 3 stówki kosztuje-a jak to nie to:( pozdrawiam
    audi80romantyk
    audi80romantyk
    Nowicjusz

12 Wrz 2009, 19:23

audi80romantyk napisał(a):(wymieniłem łożyska na amorach tuleje wahaczy końcówki drążków kierowniczych, łączniki stabilizatora-wkońcu i amory i bez rezultatu:( może spotkał
    a łożyska w piastach?? ewentualnie sama piasta może już łapać luzy
    pocieszny
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
    Miejscowość: z błota ;)

13 Wrz 2009, 11:48

łożysko jedne wymieniłem-bo strasznie wyło -ale nie pamiętam które:(
    audi80romantyk
    audi80romantyk
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8
      W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...