Audio

24 Lis 2009, 14:50

Siema, i proszę mi się tu nie śmiac :mrgreen: Czas zamienic kaseciaka na coś bardziej wyrafinowanego z mp3 , lecz mam do Was takie pytanie czy znacie może jakieś odtwarzacze co dobrze robią na dziurach, bezdrożach itp ? najlepiej żeby były z aux :mrgreen: jak takowych nie ma to biore pierwszy lepszy :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

24 Lis 2009, 15:04

jak szukasz radia to szukaj takiego na karty SD :wink: na karcie nie przerywa na żadnych dziurach a karta 2 czy 4GB jest dość tania :mrgreen:
ja używam najtańszych (medion, manta) ze względu na czasowe zatapianie auta :mrgreen:
więc w razie "W" koszt wymiany nie wielki a w terenówce i tak sali koncertowej nie zrobisz :mrgreen: o dziwo te radia wytrzymują na prawdę dużo i nie psują sie zbytnio :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

24 Lis 2009, 15:15

o widzisz :mrgreen: o takie coś mi chodziło, temat praktycznie można zamknąc, chyba, że ktoś coś jeszcze doskrobie :mrgreen:

[ Dodano: Wto Lis 24, 2009 15:20 ]
a i nie wiem czy się może orientujecie, czy z montażem w amerykańcu będzie wszystko Ok :mrgreen: ? bo wiem, np że cała instalacja jest zrobiona od dupy strony, tam gdzie u nas plus u nich minus i odwrotnie :mrgreen: z lampami też było nie lada wyzwanie żeby to ogarnąc :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Lis 2009, 18:11

zara, zaaaara... to dział terenówek, a nie audio czy video :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

24 Lis 2009, 18:17

Karson napisał(a):zara, zaaaara... to dział terenówek, a nie audio czy video :mrgreen:
no też dla tego nikt mu pjonijera cz innego dżejbiela nie proponi tylko sprawdzone patenty :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

24 Lis 2009, 19:09

no i jakby nie patrzyc, nie jest to radio do calibry :mrgreen: tylko ma spełniac swoje jakies tam terenowe wymogi z tąd też umieszczenie w tym dziale drogi moderatorze @Karson :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...
    Jakie modele i wersje oferują japońskie marki?
    Toyota GR Supra i Lexus LC to dobrze znane auta z Japonii. Toyota i Lexus proponują jednak nie tylko bezkompromisowe auta dla fanów adrenaliny, ale też usportowione wersje popularnych modeli. Zaglądamy do oferty obu ...

24 Lis 2009, 19:15

Wezyrro napisał(a): drogi moderatorze @Karson :mrgreen:
hehe ale powiedzmy sobie szczerze ostatnio mody zaszalały i wycieli wiele skąd inąd bardzo ważnych kasztanów :mrgreen: wbrew pozorom były tam dość ważne info :neutral:
pocieszny
Forumowicz VIP

24 Lis 2009, 19:23

nie chciałem sie odzywac bo ja gówniarz jestem :mrgreen: ale jak już to poruszyłeś to prawda to jest, jestem za emancypacją kasztanów :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Lis 2009, 22:50

nic mi na ten temat nie wiadomo :neutral:

a emancypację Wezyrku to kobietom zostaw :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

24 Lis 2009, 23:09

noo dobra zostawię im tą emancypację tylko, pytanie czy one ją chcą, bo z kobietami to jak wiadomo nigdy nic nie wiadomo :mrgreen: ale bez nich tez d..a :mrgreen:

[ Dodano: Sro Gru 02, 2009 13:36 ]
kupiłem radio na karty sd :mrgreen: ale wystąpił taki mały problem, o którym powinienem wiedziec wcześniej, a mianowicie, są różne wymiary radio odbiorników w Stanach i Europie, zatem muszę odsprzedac, radio kumplowi i ze Stanów czegoś szukac :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika