REKLAMA
Witam,
proszę bardziej doświadczonych fanów motoryzacji o pomoc w kupnie samochodu!
Mam parę swoich typów, prowadzę już rozmowy z dilerami co do cen poszczególnych aut - ale sam nie wiem, na co ostatecznie się zdecydować.
Więc tak, auto ma być fabrycznie nowe, silnik benzynowy, klasa 'miejska', koniecznie wyposażone w klimatyzację i jakoś wyglądające (na pewno nie wchodzą w grę nielakierowane lusterka, klamki itp.).
Oto parę moich typów:
Ople Corsa 1.2 85km w wersji Edition 150 (częściowo skórzana tapicerka, 4 poduszki, radio CD sterowane w kierownicy, klima manualna itp.),
Skoda Fabia 1.4 85 km w wersji ambition + pakiety optimum i mix - dość ciekawa opcja kolorystycznie, bo z białym dachem ,
VW Polo 1.2 60km (demon prędkości...;/) w wersji trendline/comfortline optimum - golas, dla mnie bryła dla dziadka (odpadł chyba w przedbiegach),
Fiat Punto 1.4 77km w wersji easy (niestety brak alufelg w standardzie),
Citroen C3 1.4 75 km w wersji vitamine lub selection - chyba najlepiej wyposażone auto,
Ford Fiesta 1.25 82km w wersji trend svp + gold x.
Mowa o aucie pięciodrzwiowym. Są to moje typy, proszę o ich konstruktywną oceną, względnie wskazanie najlepszego auta lub własnych propozycji.
Po rozmowach z dilerami (tych bardziej odpowiadających mi marek) ceny modeli kształtują się w przedziale 41-44 tyś zł, i nie chciałbym, aby auto kosztowało więcej (lepiej mniej! ).
Proszę nie podawać propozycji aut używanych!
Dzięki za pomoc.