jeśli dołożysz 800 zł (tj. 4,800zl) to sprzedam ci pieknego Rovera 214 Si na pieknych felgach (kupionych z salonu 4 miesiace temu za 1600zl) autko jezdzi na benzynie badz lpg .. na gazie spala mi do 10 l w gazie (w krakowie - duzo korkow) a do 7 l benzyny wiec jest tanie w utrzymaniu.. Posiada silnik 1.4 benz-lpg o mocy 103 km wiec mozna poszaleć osobiście jechalem maksymalnie 175 tym samochodem ale mi sie raczej nigdzie nie spieszy
autko jest bardzo zrywne, maly silnik ( tansze oc) bardzo tani w utrzymaniu bo nie oszukujmy sie 30 zl / 100km w miescie to jest pryszcz przy dzisiejszych cennach paliw.. W tym momecie autko stoi u znajomego mechanika w domu gdzie samochod przechodzi malutki remont tzn. zostala wymieniona pompa paliwowa, galki ukladu kierowniczego, lewy wahacz, klocki przod, mieszek lewy (przeglub) i sa czyszczone czy jakto sie nazywa przewody ukladu paliwowego oraz zmieniany filtr powietrza (przed zmiana autko czasem dusilo) Jeslibylbys zainteresowany to pisz.. Aaa autko niestety jest 3 drzwiowe.. Ale polecam ogromnie bo to autko sprawilo mi wiele radosci i gdyby nie to ze powiekszyla mi sie rodzina i potrzebuje czegos 5 drzwiowego napewno bym sie z nim nie rozstawal..