Auta do oceny

17 Paź 2014, 00:48

Cześć, czy możecie ocenić mi te linki? Wybrałem takie auta jak Civic VII 1.7 CDTI, 1.6 VTEC oraz Focusa II 1.6 TDCI i 1.8 TDCI. Przy okazji możecie powiedzieć co sądzicie o silnikach w Hondzie i Focusie.
Oczywiście zależy mi na spalaniu, bo ostatnio robię po 80 km dziennie (60 po autostradzie) więc diesel nie straszny, a dłuższe trasy też się zdarzą.. Aktualnie poruszam się Civiciem VII 5d 1.4 90KM i autko fajne, ale nie moje, a silnik mógłby być większy.

[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
pso666
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 2014
Auto: nie mam

17 Paź 2014, 02:17

1. Focus z najlepszą odmianą tego francuskiego silnika bo bez filtra cząstek stałych-90KM. Wydaje się całkiem całkiem.
2. 109KM czyli ma ten filtr...ale to się da przełknąć,bo jak piszesz jeździsz po autostradzie więc sadza by się na bieżąco wypalała. Niestety to akurat auto odrzuć. Rdzewieje dolna krawędź bagażnika. przyjrzyj się dobrze. Focus nigdy nie był ideałem jeśli chodzi o blachę ale...jak auto ma 8 lat i gnije ,to niech w ogłoszeniu nikt się nie ośmiesza i nie pisze "bezwypadkowy"... :)
3.Niezły bolidek ale cena tez nie za niska,tyle tylko że dobre auto nie może mało kosztować.
4. Kilka kilometrów ode mnie zrobione foto w "Panoramie" :naughty: fajny niemyty silnik bez wycieków. Niestety 3d. Stan adekwatny do ceny.
5.Poliftówka -fajne auto.
6.Nie podoba mi się spasowanie przedniej maski.

Tak na marginesie...niezły masz rozrzut po PL. Poznań,Warszawa,Kraków...naprawdę chciałbyś robić takie wycieczki do aut na oglądanie po kraju..? Raczej szukaj w jakimś promieniu od siebie auta. Skąd jesteś..?
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna