Jak w temacie jakie auta wam się podobają ,ale niestety z różnych powodów ich nie macie . Oczywiście mile widziane uzasadnienie.
Audi RS6. Mimo że na co dzień wsiadam i widzę zwykłe A6 to po prostu ubóstwiam markę Audi a w szczególności ten model. Co mi się w niej podoba? Wszystko. Począwszy od wspaniałego silnika 5.0 TFSI biTurbo a skończywszy na wyglądzie zewnętrznym mam na myśli tu poszerzenie wloty powietrza oraz te niesamowite końcówki wydechu i wewnętrznych wstawkach z karbonu. Po prostu o tym aucie mogę mówić godzinami i oglądać je jeszcze dłużej. Obiecałem sobie , że kiedyś jak się dorobię trochę więcej to kupie sobie takie (używane ). Oczywiście do obiektu moich westchnień muszę dodać A5 głównie podoba mi się w niej karoseria bo silniki to już znam z innych modeli.
Ostatnio edytowany przez norpaw 05 Cze 2010, 16:48, edytowano w sumie 2 razy
Mi podoba się bardzo Audi S3 , kocham to auto do tego marzyloby mi się kupic kiedys fiata CC lub SC, i zrobic Swapa na 1.4 16V + Turbo , potem smigac po miescie i odstawiac wszystkie bmw
Moje takie marzenie to Czerwione Ferrari F430 Spider F1 w czarnej skórze z czerwonymi wstawkami. Po prostu kocham to auto, a to jest jak dla mnie najlepsza konfiguracja dla niego. Kocham je za moc, przyspieszenie, wygląd i dusze.
Ach.. może kiedyś
Mitsubishi lancer evo10 w wersji cywilnej no tylko ze to auto mialo by byc rodzinne (2kierowcow Ja i zona) no ale patrzac jak ten drugi kierowca fordem sie rozbija to szkoda mi kupowac nowe auto i patrzec jak przybywalyby na karoseri rysy i wgiecia..
A drugie to nissan navara lub mitsubishi L200
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Toyota silniki 1JZ-GTE i 2JZ-GTE Sześć cylindrów w układzie rzędowym. Pojemność: od 2,5 do 3 litrów. Zalety: dostępność i dobry potencjał do tuningu. Silniki Toyoty z rodziny JZ zyskały już status legend. Solidny żeliwny blok jest w stanie ...
Każdy z nas marzy o jakimś aucie - a tym bardziej, że jest ich coraz wiecej na rynku a swoją budową i stylistyką nas zachwycają. Ja też mam takie auto które mi się podoba - choć pewnie nigdy go nie kupie ale fajnie jest nawet na nie popatrzeć.
A mi marzy się Golf MK I GTI najlepiej w cabrio , a dlaczego to sam nie wiem. Po prostu jest piękny i ma w sobie to coś. mam MK II ale to już nie jest to. W tym roku planuję spełnić swoje marzenie
Ford Mustang...po prostu klasa sama w sobie ten wygląd odgłos silnika prawdziwy sportowy wóz w sam raz dla młodego ehhh mogłbym godzinami mówić o tym aucie
kiedyś kupie sobie takiego ale póki co fundusze jeszcze nie te
1. Ja tam bardzo lubię Fiata 126p, potocznie zwanego "maluchem". Porządny, kultowy samochód dla każdego. Proszę zdjęcie, dla tych, którzy nie wiedzą, jak te auto wygląda:
2. Podoba mi się jeszcze Porsche 911. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.
3. Bardzo mi się podoba nowy Volkswagen Passat CC. Z wyglądu świetny, silnik też niczego sobie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.