Witam
Poprzedni przyklejony temat niestety nie chodzi, trzeba go usunąć, dlatego dałem drugi raz taki sam... Pozdrawiam i proszę o wrzucanie fotek waszych maszyn:)
Jako pierwszy dodaję fotki mojego auta...Citroen Berlingo, auto maksymalnie doposażone...klima, drzwi z dwóch stron, ciemne szyby, kierownica w skórze, czujniki parkowania i inne bajery:) CB-Radio oczywiście też, nawet widać...chociaż widok drzew miesza...antenę CB 150cm Proszę o komentarze, oceny, opinie na temat tego auta, jak Wam się podoba:D Proszę o ocenę w skali 1-6.
Ostatnio edytowany przez Piter 02 Kwi 2008, 00:09, edytowano w sumie 2 razy
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Renault Twizy w Łazienkach Królewskich Renault Twizy zostało zaprezentowane przy hipodromie w Łazienkach Królewskich, w czasie finałów zawodów jeździeckich w skokach przez przeszkody. Twizy daje początek nowej epoce pojazdów elektrycznych, ...
Sceneria mówisz ;P w sobotę postaram się porobić fajne fotki...o ile pogoda dopiszę to wrzucę...dzisiaj tak o porobiłem...auto czyste, ale już było późno więc ciach ciach i wrzuciłem te co miałem W sobotę wieczorem może będą nowe. Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.