Witam
Poprzedni przyklejony temat niestety nie chodzi, trzeba go usunąć, dlatego dałem drugi raz taki sam... Pozdrawiam i proszę o wrzucanie fotek waszych maszyn:)
Jako pierwszy dodaję fotki mojego auta...Citroen Berlingo, auto maksymalnie doposażone...klima, drzwi z dwóch stron, ciemne szyby, kierownica w skórze, czujniki parkowania i inne bajery:) CB-Radio oczywiście też, nawet widać...chociaż widok drzew miesza...antenę CB 150cm Proszę o komentarze, oceny, opinie na temat tego auta, jak Wam się podoba:D Proszę o ocenę w skali 1-6.
Ostatnio edytowany przez Piter 02 Kwi 2008, 00:09, edytowano w sumie 2 razy
[SUV-C] Kuga 2,0 / CR-V 2,2 / Sportage 2,0 / Koleos 2,0 / Tiguan 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Kuga mk1 2,0 TDCi - 140KM - Honda CR-V ...
Mazda MX-5 - samochód do driftu Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...
Sceneria mówisz ;P w sobotę postaram się porobić fajne fotki...o ile pogoda dopiszę to wrzucę...dzisiaj tak o porobiłem...auto czyste, ale już było późno więc ciach ciach i wrzuciłem te co miałem W sobotę wieczorem może będą nowe. Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.