REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Coś w tym jest bo jak miałem Voyagera i sprawdzałem rozrząd to tam łańcuch był konkretnygalakty napisał(a):Poza tym dzisiejsze auta mają łańcuszki, nie łańcuchy.
Karo1234n napisał(a):Jakie auto na benzyne mogę kupic do 20 tys zł które są na lancuchu rozrzadu?
Pozdrawiam,
Karolina
szybki napisał(a):Albercik nie składał propozycji
szybki napisał(a):Połączenie budżetu autora z patrzeniem na wydatki związane z ł.rorządu i auta typu E38 = murowana wtopa.
toyman40 napisał(a):Ale co m na celu kupno auta z łańcuchem rozrządu,?
toyman40 napisał(a):słychać było łańcuch rozrządu, co skutkował tym że w najbliższym czasie trzeba będzie go wymienić
lubię te stereotypowe gadki, za każdym razem jak dostaje fakturę od bmw to że śmieje jak jest tanio w porównaniu do np Francuzów już nie wspomnę o tym że tylko do niemieckich części masz odrazu a przy japończykach i Francuzach wielka niewiadoma, wczoraj dzwoniłem do ren bo potrzebuje cały przód do Clio 2021, zderzak ok, lampy czas oczekiwania 2 tyg ( 1800e netto) maski nie ma na stanach od 3 miesięcy i nie wiadomo kiedy będzie i jestem zmuszony ściągać używke z pl. Już mam taką zasadę działania że jak naprawiam ren to odrazu siadam na neta w poszukiwaniu zamiennika bo wiem że org będzie kosmos a jak naprawiam bmw to pierwszy kierunek to serwis bo często okazuje się że jest poprostu tanio względem konkurencji, są oczywiście rzeczy kosmicznie drogie żeby nie było kolorowo ale zawsze wszystkim radzę jeżeli ktoś potrzebuje części poza mechaniką to warto udać się najpierw do bmw, mechanika w bmw często jest droga to fakt ale też nie zawsze a napewno wychodzi drogo jak ktoś porównuję np pompe wody zaawansowaną technologicznie typu el do starej technologii Toyoty na pasku to napewno wychodzi drogoMotoAlbercik napisał(a):A oryginały są drogie.
Kao napisał(a):Toyoty na pasku to napewno wychodzi drogo
Kao napisał(a):Nieźle ostatnio jak tą historię tłuczesz już od dobrych 2 lat no chyba że wam się przeciągnęło trochę
MotoAlbercik napisał(a):Czyli jest w takim aucie buzzer, który sygnalizuje, że zbliża się czas wymiany. Autka z paskiem takiego buzzera nie mają
Jest też szansa, że zapłacimy tylko za wymianę łańcucha, a nie za remont silnika
A jeżeli autorowi chodzi właśnie o to, to może warto poszukać autka z rozrządem na pasku, ale bezkolizyjnym. Np. Mazda z silnikiem 1.8 ( nie pamiętam modelu niestety ), Opel z kilkoma silnikami itd.