Auta niedoceniane(tanie) contra mocno przeceniane(drogie).

05 Lut 2010, 00:36

Witam, szukam jakiegoś mało awaryjnego, małego, niedrogiego samochodu do 13 tyś no i najlepiej powyżej 2000 roku. Co możecie polecić? Pozdrawiam ;)
pyskaty_87
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

05 Lut 2010, 13:09

A co myślicie o chevrolecie lacetti sedan?
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

05 Lut 2010, 14:26

Wiem, że moje zdanie Cię nie interesuje, ale miałem okazję porównywać i marka Daewoo się pogorszyła po zmianie znaczka.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

05 Lut 2010, 16:14

Mnie interesuje autko wielkości Clio, 206 itp. Oglądałem również Lancie Lybra, też mi się bardzo podoba i ma dobre opinie. Lecz nie wiem czy warto ryzykować? No a co do Chevroleta to rodzice mieli Aveo/Kalos i mimo że ładnie się prezentowało i miało dosyć dobre spalanie. To niestety bardzo słabe hamulce, kiepskiej jakości materiały. Auto przy wjechaniu na koleiny bardzo "pływało" i dziwne uczucie przy wchodzeniu w ostrzejsze zakręty przy nawet niewielkich prędkościach.

Co sądzicie o Hyundaiu Accent(2000 - 2003)?
pyskaty_87
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

06 Lut 2010, 22:44

bardzo ciekawy wątek, notabene niemieckie kaszlaki na polskich drogach mnie już męczą.
do Pana powyżej; lybra super auto-bardzo komfortowe szczególnie w dizlu im więcej mocy tym lepiej
LaM
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

07 Lut 2010, 14:04

Accent od roku 2003 z silnikiem 1.5D jest godny uwagi,zwróć jeszcze uwagę na Hyundaia Elantrę,autko zdecydowanie tańsze od Japończyków a tak samo niezawodne :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe
    Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...
    Mobilność elektryczna w BMW Group ma już 40 lat
    Pod koniec 1975 eksperymentalny pojazd zbudowany w oparciu o BMW LS oraz wyposażony w nowe akumulatory oraz nowy silnik elektryczny zaczął przynosić pierwsze rezultaty. Następnie, w roku 1980, zapoczątkowany został projekt ...