Mnie interesuje autko wielkości Clio, 206 itp. Oglądałem również Lancie Lybra, też mi się bardzo podoba i ma dobre opinie. Lecz nie wiem czy warto ryzykować? No a co do Chevroleta to rodzice mieli Aveo/Kalos i mimo że ładnie się prezentowało i miało dosyć dobre spalanie. To niestety bardzo słabe hamulce, kiepskiej jakości materiały. Auto przy wjechaniu na koleiny bardzo "pływało" i dziwne uczucie przy wchodzeniu w ostrzejsze zakręty przy nawet niewielkich prędkościach.
bardzo ciekawy wątek, notabene niemieckie kaszlaki na polskich drogach mnie już męczą.
do Pana powyżej; lybra super auto-bardzo komfortowe szczególnie w dizlu im więcej mocy tym lepiej
Accent od roku 2003 z silnikiem 1.5D jest godny uwagi,zwróć jeszcze uwagę na Hyundaia Elantrę,autko zdecydowanie tańsze od Japończyków a tak samo niezawodne
Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...
Mobilność elektryczna w BMW Group ma już 40 lat Pod koniec 1975 eksperymentalny pojazd zbudowany w oparciu o BMW LS oraz wyposażony w nowe akumulatory oraz nowy silnik elektryczny zaczął przynosić pierwsze rezultaty. Następnie, w roku 1980, zapoczątkowany został projekt ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.