Auta z grupy VW - brak głośników tył

06 Wrz 2018, 22:07

Witam wszystkich.
Mam do wydania ok. 16-17 tys i rozglądam się golfem V.
Przeglądając pewne grupy, zauważyłem, że sporo osób pisze o tym, że z tyłu w drzwiach nie ma głośników. Dotyczy do aut z grupy VW, te same przypadki w Seacie czy Skodzie. Szczerze mówiąc do tej pory nigdy sie z czymś takim nie spotkałem by pod maskownicą głośnika z tyłu było pusto, nawet w podstawowych wersjach wyposażenia.
Jak było w Waszym przypadku?
ppatryk312
Obserwowany

06 Wrz 2018, 22:39

Wydaje mi się że chodzi to o auta z lat 90, golfy III, Ibizy II itd. w nowszysch już chyba są, przynajmniej tak mi się wydaje
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

07 Wrz 2018, 13:22

ppatryk312 napisał(a):Jak było w Waszym przypadku?
U mnie w Fabii II z 2007 roku nie ma głośników w tylnych drzwiach. Wszystko zależy od wersji wyposażenia. Co jest na pokładzie dowiemy się z tabeli kodów PR
Tabela jest na białej wlepce w bagażniku. Jest kopia w książce serwisowej. Dla mojego auta jest 8RE czyli 4 głośniki pasywne. Rzeczywiście są - dwa wysokotonowe w słupkach przednich i dwa niskotonowe w przednich drzwiach. Gdyby były w tylnych drzwiach to na wlepce byłby kod 8RM.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Hybrid-R - sportowa hybryda
    Toyota Yaris Hybrid-R, która w wersji koncepcyjnej zadebiutowała podczas Salonu Samochodowego we Frankfurcie, łączy zaawansowaną technologię pochodzącą z seryjnego Yarisa Hybrid, z wyczynowymi rozwiązaniami znanymi ...