Tak więc nie muszę skreślać autka po które chce jechać? Wiem że najważniejszy jest stan ale słyszałem że bez historii autka się nie obejdzie a nie wiem gdzie szukać. ;/
Co to za auto w ogóle? Jeśli jakiś 2-3-4 latek, który pochodzi od pierwszego właściciela to ok, brak książki serwisowej jest jakimś sygnałem ostrzegawczym, ale bez jaj. Kilkunastoletni trup z pełną historią to rzadko spotykana sprawa
Historię auta można sprawdzić w ASO. Przeważnie jest to darmowe - np. mailem wysyłają co i do kiedy było robione. Praktycznie każde auto ma jakąś historię zapisaną w serwisie producenta (w okresie gwarancyjnym każdy raczej jeździ).
Jeśli auto jest z Niemiec, to warto się pofatygować, bo serwisy nieautoryzowane są tam na tyle drogie, że wiele osób jednak decyduje się na serwis w ASO. Niemieccy nabywcy mają również lekkie parcie na szkło w tej sprawie - auto z pełną książką bardzo łatwiej się sprzedaje.
Bernd Rosemeyer - legenda sportów motorowych Przed 75 laty zginął Bernd Rosemeyer, jeden z najlepszych kierowców wyścigowych w całej historii sportów motorowych. 28 stycznia 1938 roku, niespełna 28-letni kierowca poniósł śmierć w wypadku, do którego ...
BMW E1 i E2 (1991-1993) - samochód elektryczny Zachęcona pozytywnymi wynikami osiągniętymi przez akumulator NaS firma BMW Technik GmbH otrzymała zamówienie na opracowanie pojazdu elektrycznego od zera, przy założeniu zbadania zalet i wad napędu elektrycznego w ...
Aha bo wiem że ostatnio właściciel serwisował u kolegi w warsztacie mechanicznym, bo nie były to jakieś wielkie awarie, jeżeli wcześniej była serwisowana w aso to wystarczy tylko to wiedziec co tam bylo robione ? nic więcej nie trzeba jesli chodzi o historie auta? JEST TO AUTO Z POLSKI JAK COŚ. Auto jest z 2003
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.