Witam! Za niedługo odbiorę swoje prawo jazdy i ze względu na sytuacje rodzinna jestem zmuszony kupić sobie auto budżet 10 tys. zł jestem dość wysoki bo mam 190 wzrostu i nie chce auta typu opel corsa , musi być tanie w utrzymaniu pomóżcie bardzo pilne !!!!!!!
Seicento odradzam...To nie chodzi tylko o wzrost. Ma bardzo wąsko pedały-a zakładam, że wysoka osoba ma duże stopy. Ja nie jestem wysoki a w Seicento zdarzało mi się wciskać gaz i hamulec jednocześnie (w zimowych butach). Poza tym jak ktoś ma długie ręce może uderzać łokciem w szybę. Do 10 tyś to może Lanosa z 2004 roku albo... Dacie Logan (dokładnie sprawdzić auto pod kątem korozji i po kupnie od razu zakonserwować!)....
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Zadaszenie na samochody - wiaty samochodowe - MURATOR doradza Z pewnych względów nie chcesz lub nie możesz wybudować garażu na swojej posesji? Ciekawą alternatywą dla niego będą wiaty samochodowe. W kolekcji MURATORA znajdziesz najlepsze gotowe propozycje, dzięki którym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.