Witam! Za niedługo odbiorę swoje prawo jazdy i ze względu na sytuacje rodzinna jestem zmuszony kupić sobie auto budżet 10 tys. zł jestem dość wysoki bo mam 190 wzrostu i nie chce auta typu opel corsa , musi być tanie w utrzymaniu pomóżcie bardzo pilne !!!!!!!
Seicento odradzam...To nie chodzi tylko o wzrost. Ma bardzo wąsko pedały-a zakładam, że wysoka osoba ma duże stopy. Ja nie jestem wysoki a w Seicento zdarzało mi się wciskać gaz i hamulec jednocześnie (w zimowych butach). Poza tym jak ktoś ma długie ręce może uderzać łokciem w szybę. Do 10 tyś to może Lanosa z 2004 roku albo... Dacie Logan (dokładnie sprawdzić auto pod kątem korozji i po kupnie od razu zakonserwować!)....
Bezpieczny wyjazd na wakacje - 10 zasad które musisz znać! Nadszedł długo wyczekiwany czas letnich wyjazdów. 76% Polaków wybiera samochód na środek transportu podczas podróży krajowych . Co zrobić, żeby uniknąć frustracji za kierownicą i problemów ...
Toyota Auris Hybrid - kompaktowy hatchback do miasta Pod maską znajduje się silnik benzynowy o pojemności 1,8 litra pracujący w cyklu Atkinsona, który w połączeniu z agregatem elektrycznym oferuje moc na poziomie 136 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą stanowiącej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.