AUTKO DO 10TYS KONIECZNIE GAZ LUB DISEL !!! POMOCY !!!

29 Paź 2008, 22:15

witam od paru dni mam cholerny dylemat szukam autka do 10 tys max. i nie potrafię sie zdecydować myśle nad Oplem Vectra B rok ok 96-97 z silnikiem 1.6 w gazie lub 1.7 ISUZU diesel albo nad Renault Megane tez silnik 1.6 w gazie lub Lagune jest tez inna opcja VW golfa 3 1,9 TDI BADZ GTD lub jakiegos do 1,6 w gazie sami widzicie ze aut jest do wyboru do koloru moze wy macie jakies pomysly na jakies inne autka ogolnie zalezy mi na tym zeby sie nie psuło za bardzo wiadomo w 10 czy wiecej letnim autku zawsze cos bedzie ale zeby nie bylo w nim duzo roboty i zeby sie jakos jeszcz zaprezentowało <rdza> ogolnie zeby bylo tanie w eksploatacji oczywiscie nie jest powiedziane ze musze wydac te 10 tys moze byc mniej licze na jakas rade podpowiedz moze inne propozycje samochodu dzieki wielikie pozdrawiam
1kamyczek
Nowicjusz

30 Paź 2008, 11:28

Do Vectry B silnik 1.6 jest zdecydowanie za mały,bo to jest duże auto. Mniej będzie palił 1.8 niż 1.6 w tym aucie. Nie wiem jak 1.7 Isuzu w Vectrze,bo to tylko 80 KM,ale w astrze dobrze się spisuje,a vectra jest dużo cięższa. W Megane 1.6 pewnie by sobie radził. A Golf III-za bardzo oklepany (jak dla mnie)
v40
Początkujący