Autko do 10tys zł dla 22latka

26 Gru 2014, 12:40

Ja objechałem BMW e30 325i ...swoim leniwym Accentem na Autodromie Biłgoraj :D Wszystko zależy od kierowcy, a tamten był piz*a mocna w gębie
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

26 Gru 2014, 12:47

No własnie więc sugerowanie sie tylko osiągami jest troche nie na miejscu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Gru 2014, 13:27

dzida napisał(a):Ja objechałem BMW e30 325i ...swoim leniwym Accentem na Autodromie Biłgoraj Wszystko zależy od kierowcy, a tamten był piz*a mocna w gębie

hahahahhahahahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahahh :mrgreen:
Zmień dilera :mrgreen: nawet fantazjowanie powinno mieć swoje granice :D e30 2.5 objedzie Twojego acenta 1.3 ruszając z 2 biegu nawet gdy w silniku zdechnie połowa koni :D
Zdrowej e30 m40 nie miał byś szans objechać a co dopiero 2.5 :mrgreen:
Chyba zrobie print screena i wrzuce Twoj post w dziale humor na forum e30 :ok:
Ostatnio edytowany przez kirin88, 26 Gru 2014, 14:03, edytowano w sumie 1 raz
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995

26 Gru 2014, 13:36

mówiłem, że kierowca piz*a był, który łapał każde pobocze, bo nie zdążył wyhamować ale jak nie wierzysz to nie musisz :yes: i nikt nie mówił, że była zdrowa, bo to były czasy gdy takimi e30 woziły się dresiki :mrgreen:
też jesteś mistrzem prostej? ;> ciekawe co CI da moc na krętym torze kartingowym :mrgreen:
był tak samo sapliwy jak Ty i się skończyło jak się skończyło :yes:
ach to ograniczenie umysłowe właścicieli BMW i ocenianie innych po marce :D
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

26 Gru 2014, 14:26

Zdjęcie

Zrobisz furorę w dziale humor na forum e30 :ok:

dzida napisał(a):mówiłem, że kierowca piz*a był, który łapał każde pobocze, bo nie zdążył wyhamować ale jak nie wierzysz to nie musisz i nikt nie mówił, że była zdrowa, bo to były czasy gdy takimi e30 woziły się dresiki
też jesteś mistrzem prostej? ;> ciekawe co CI da moc na krętym torze kartingowym
był tak samo sapliwy jak Ty i się skończyło jak się skończyło
ach to ograniczenie umysłowe właścicieli BMW i ocenianie innych po marce

Ale Cię musiał nerw wziąć :D 4x edytowałeś swojego posta i dopisywałeś kolejne zdanie :mrgreen:

Żeby dalej off topa nie robić. Wracając do tematu.

Zarówno ZR 160 jak i e36 R6 przeważnie lekkiego żywota nie miały. Są to jednostki szybkie więc często wybierane rpzez kierowców z ciężką nogą. Warto obejrzeć jedno i drugie i brać to co będzie w lepszym stanie. Z tym, że kondycję 1.8 160KM trudniej zdiagnozować.
Ostatnio edytowany przez kirin88 26 Gru 2014, 14:49, edytowano w sumie 2 razy
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995

26 Gru 2014, 14:36

O jeny no przecież wiadomo, że dzida pisał tylko jako przykład idioty w zakatowanym złomie, a nie jako porównanie osiągów, bo te auta nawet nie powinny się ścigać, bo żaden normalny kierowca jakiegokolwiek BMW 2.5 litra R6 pb nie spojrzy nawet na accenta jako konkurenta do wyścigu.

Barol - piszemy o autach seryjnych.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...

26 Gru 2014, 14:42

Dzida, jedno jest pewne - po takiej darmowej reklamie Twój Accent będzie jednym z najbardziej pożądanych aut na rynku :ok:
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM

26 Gru 2014, 14:56

Panowie ale tak się mocno śmiejecie a są różne przypadki :D jak ustawiłem się coltem czt po mikro modach z e30 V8 (podobno jakiś słabsze) oczywiście po całej wcześniejszej litanii o wyższości RWD, lekkości e30 o tuningu przez wydech i jakieś tam pierdoły... Panowie na prostej dostali na tyle wciry że wyprzedzałem ich podczas gdy już szły pierwsze dymki z rurki bmw a na zakrętach jak zawsze teoria vs rzeczywistość dały o sobie znać więc dwa pirłetki bmw raczej wyjaśniły wszystko... :D

A co do accenta vs e30 325 to sądzę że bmw już miało dość życia :no: a jego parametry były tylko w dowodzie rejestracyjnym... :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

26 Gru 2014, 15:14

kirin aż mi wstyd, że osoba, która nie umie czytać ze zrozumieniem uważa się za narodowca ;) bardziej wyglądasz na polaczka po tych swoich postach...

Wg Ciebie to auto tworzy dobrego kierowcę, a wg mnie zakręt... Dla Ciebie szybszy jest ten co dojedzie z zakrętu, a dla mnie ten, który z niego wyjedzie...
Nigdy nie powiedziałem, że Hyundai w jakikolwiek sposób umywa się do BMW pod względem właściwości jezdnych i napisałem, że auto prowadził mistrz kierownicy. Stanu nie znałem, bo nie mogłem zajrzeć pod maskę ale szału nie było z zewnątrz. Nie braliśmy udziału w zawodach, bo ja nie miałem z czym do ludzi nawet. Po prostu rundka sprawdzająca jego cwaniactwo.

Żeby teraz dowartościować BMW i aby zrozumiałe to było dla typowego polaczka:
Zawody Drift Open w Biłgoraju kilka lat temu. Zjechało się ze 30tu drifterów w specjalnie przygotowanych autach i zwykłych seriach. Był koleś w BMW e39 z V8 w całkowitej serii i doszedł do półfinału. Za to (UMIEJĘTNOŚCI) dostał specjalne wyróżnienie od sędziów. Ale wg Ciebie to auto robi z człowieka dobrego kierowcę.

Nie kompromituj się brakiem czytania ze zrozumieniem :yes:

Edycja była raz nie 4 więc znów spaliłeś. Często kończy się na poprawie błędów ortograficznych i literówek.

edit:
wstawiając zdjęcie na forum zadziałałeś jak TVN wyrywając coś z kontekstu :mrgreen:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika